Αλβανία: 69 πυρκαγιές το τελευταίο 20ήμερο… από ανθρώπινο χέρι – Πρώτα στην Ελλάδα, τώρα στην Αλβανία ο στόχος είναι πάντα ίδιος, η αποσταθεροποίηση των λαών!

0
100

Ο γενικός διευθυντής εκτάκτων αναγκών, Χάκι Τσάκο, προέτρεψε τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου για την αναζήτηση και τη σύλληψη των δραστών των πυρκαγιών που εκδηλώνονται σε όλη τη χώρα.

Σε δήλωσή του προς τα μέσα ενημέρωσης ο Τσάκο είπε ότι το υπουργείο Εσωτερικών και η Διεύθυνση Πολιτικής Εκτάκτων Αναγκών παρακολουθούν την κατάσταση που εξελίσσεται τελευταία, καθώς δεκάδες πυρκαγιές, μήνα Μάρτιο, έχουν καταστρέψει πολλές περιοχές σε σχεδόν όλους τους νομούς της χώρας.

«Από τις 3 Μαρτίου μέχρι σήμερα έχουν γίνει 69 εμπρησμοί με αποτέλεσμα να καούν 167 εκτάρια βοσκοτόπων και δασών που θεωρούνται προστατευόμενες περιοχές, με πολύ σοβαρές συνέπειες τόσο στην οικονομία όσο και στο περιβάλλον», είπε ο Τσάκο.

Σύμφωνα με τον ίδιο το φαινόμενο είναι ασυνήθιστο σε τέτοια εποχή, προσθέτοντας ότι όλες οι πυρκαγιές έχουν γίνει με ανθρώπινο χέρι για ιδιοτελείς σκοπούς.

Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τις πυρκαγιές στην Ελλάδα, κάθε καλοκαίρι, που έχουν ως σκοπό τον αποπροσανατολισμό του κόσμου από τα σημαντικά γεγονότα, όπως έγινε φέτος, με τα 100 και πλέον θύματα στο Μάτι (το οποίο είχε σκοπό να αποπροσανατολίσει τους Έλληνες από την Μακεδονία), ή όπως είχε γίνει επί Καραμανλή (για να πέσει η κυβέρνηση και να Έρθει ο Παπανδρέου να υπογράψει τα μνημόνια και να βάλει την Ελλάδα στο ΔΝΤ).

Εδώ και χρόνια η ιστορία επαναλαμβάνεται!

Το ίδιο λοιπόν συμβαίνει και στην Αλβανία.

Κύριος στόχος είναι να αποχωρήσει ο Ράμα, μιας που οι σχέσεις των Ηνωμένων Πολιτειών και της Αμερικής είναι τεταμένες, και ως εκ τούτου (αφού ο Ράμα δε τους εξυπηρετεί πια)  σκοπεύουν να φέρουν κάποιον άλλο!

Όπως πια έγινε αντιληπτό, οι ίδιοι μισθοφόροι Στρατή εμπρηστών, πραγματοποιούν κατά παραγγελία εντολές σε όλα τα Βαλκάνια!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here