ΟΡΓΗ προκαλούν οι θρασύτατες δηλώσεις της Μυρσίνης Λοΐζου, κόρη του μεγάλου συνθέτη!-«Τα θύματα του Ξηρού να σηκωθούν και να μας ζητήσουν συγγνώμη» !-Κανένας σεβασμός στους νεκρούς!

0
169

Η εικονιζόμενη είναι η υποψήφια Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μυρσίνη Λοΐζου, κόρη του μεγάλου μας μουσικοσυνθέτη, Μάνου Λοΐζου.

Η κα Λοΐζου θεωρεί ότι οι νεκροί της 17Ν πρέπει να σηκωθούν από τον τάφο τους και να ζητήσουν συγγνώμη από τους εκτελεστές τους. Ναι, δεν κάνουμε πλάκα. Ειλικρινά το πιστεύει αυτό!

Η κα Λοΐζου παρότρυνε παράλληλα τους πολίτες να μην ακυρώνουν εισιτήρια στα μέσα μεταφοράς.

Η υποψήφια Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει γραφίστρια, αλλά δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή της (ένα εστιατόριο που άνοιξε έκλεισε σύντομα με χρέη), εισπράττοντας τα πνευματικά δικαιώματα από το έργο του αείμνηστου πατρός της.

Άεργη, «δεν πληρώνω», φιλομπαχαλάκισσα και φιλοτρομοκράτισσα, αποτυχημένη επαγγελματικά, η κα Λοΐζου αποτελεί μια τυπική Συριζαία.

Αλήθεια, το 20-25% που δηλώνει ότι θα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ ταυτίζεται με αυτού του είδους τα άτομα; Φίλοι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ, νιώθετε και εσείς αλληλεγγύη για το Σάββα Ξηρό και τους «Ένοπλους Αντάρτες»;

Άλκης ο Άεργος Γραφίστας


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here