Τραγικός επίλογος γράφτηκε με την εξαφάνιση του 63χρονου στη Λευκάδα-Βρέθηκε νεκρός σε βυθισμένο αυτοκίνητο (ΒΙΝΤΕΟ)

0
93

Νεκρός μέσα σε βυθισμένο Ι.Χ. αυτοκίνητο στη θαλάσσια περιοχή του λιμένα Νικιάνας στη Λευκάδα βρέθηκε ένας 63χρονος αγνοούμενος από τις 29 Ιανουαρίου.

Συγκεκριμένα, σήμερα το πρωί ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Λευκάδας από επαγγελματία αλιέα, για την ύπαρξη Ι.Χ.Ε. οχήματος στο βυθό και σε βάθος 6,3 μέτρα. Άμεσα στο σημείο κατέπλευσε περιπολικό σκάφος του Λιμενικού και στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής από ξηράς, καθώς και δύο επαγγελματίες ιδιώτες δύτες για παροχή συνδρομής.

Λίγη ώρα αργότερα, οι δύτες εντόπισαν στο πίσω μέρος του Ι.Χ.Ε οχήματος μία σορό άνδρα, όπου μετά την ολοκλήρωση της ανέλκυσης του οχήματος με τη συνδρομή δυτών και οχήματος οδικής βοήθειας αναγνωρίστηκε από τους οικείους του.

Από την Λιμενική Αρχή Λευκάδας, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών, ενώ κατά την ανέλκυση του οχήματος δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Η προσπάθεια των δύο δυτών, καθώς και των ανδρών του Λιμενικού, ήταν πολύ δύσκολη, γιατί εκτός από το βάθος που βρισκόταν το αυτοκίνητο, ήταν και γυρισμένο ανάποδα.

Το μεσημέρι ανασύρθηκε και μεταφέρθηκε με τον γερανό στην Πυροσβεστική.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε το lefkadapress:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here