Μας δουλεύουν και οι Γερμανοί!-«Οι συμβιβασμοί δεν είναι εύκολοι, αλλά θα φέρουν ένα καλύτερο μέλλον, φωτεινό παράδειγμα οι Πρέσπες» δήλωσε η Γερμανίδα υπουργός!-Ένα μέλλον που δεν συμμερίζεται ο ελληνικός λαός;

0
154

«Τρέφω βαθύ σεβασμό για το θάρρος και την αποφασιστικότητα των δύο χωρών να προχωρήσουν στη Συμφωνία των Πρεσπών. Οι συμβιβασμοί δεν είναι ποτέ εύκολοι, αλλά ανοίγουν τον δρόμο για ένα καλύτερο μέλλον», δηλώνει η Γερμανίδα υπουργός Άμυνας Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.

Μας δουλεύουν κανονικά και οι Γερμανοί! Ένα καλύτερο μέλλον για ποιον;

Το καλύτερο αυτό μέλλον θα έχει μια Ελλάδα διαμελισμένη άραγε; Έρμαιο των μεγάλων αφεντικών που μας θέλουν ένα!

«Η Ελλάδα έχει μία μακρά και υπερήφανη ιστορία και γέννησε την ευρωπαϊκή ιδέα της δημοκρατίας. Επομένως, η Ελλάδα και η Βόρεια ΨΕΥΔΟΜακεδονία έδωσαν ένα φωτεινό παράδειγμα του τι σημαίνει Ευρώπη. Όλοι μπορούμε να μάθουμε από αυτό – και θα κάνει όλους εμάς στην Ευρώπη δυνατότερους».

Ναι η Ελλάδα γέννησε την δημοκρατία, οι πολιτικοί του σήμερα όμως δεν φαίνεται να τη συμμερίζονται και πολύ!

Στη συνέχεια αναφερόμενη στις ελληνογερμανικές αμυντικές σχέσεις η Γερμανίδα υπουργός σημειώνει: «Η αποστολή του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο αποτελεί το τέλειο παράδειγμα του τι μπορεί να μας προσφέρει η αποτελεσματική συνεργασία στο ΝΑΤΟ για την επίλυση περίπλοκων ζητημάτων. Στο Αφγανιστάν και στο Κόσοβο βλέπουμε επίσης, τους στρατιώτες μας να εργάζονται δίπλα-δίπλα σε καθημερινή βάση. Και μαζί εργαζόμαστε για ενίσχυση της ευρωπαϊκής άμυνας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here