Αθήνα: Σε περισσότερες από 138 συλλήψεις προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. το τελευταίο διάστημα, στο πλαίσιο εξάρθρωσης μίας τεράστιας εγκληματικής οργάνωσης!

0
38

Σε περισσότερες από 138 συλλήψεις προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. το τελευταίο διάστημα στο κέντρο της Αθήνας…

Οι συλλήψεις αυτές έγιναν στο πλαίσιο εξάρθρωσης μίας τεράστιας εγκληματικής οργάνωσης με εμπλεκόμενα πάνω απο 210 άτομα που δρούσαν στο κέντρο της πόλης.

Οι περισσότεροι συλληφθέντες κατηγορούνται για ληστείες κυρίως στον δρόμο σε βάρος πολιτών, κλοπές και διακίνηση ναρκωτικών σε διάφορα σημεία της ευρύτερης περιοχής του κέντρου της Αθήνας. Παράλληλα, αναζητούνται από την Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, η οποία πραγματοποιεί τη μεγάλη αυτή επιχείρηση, άλλα 50 άτομα, που εμπλέκονται στην σπείρα.

«Με την εξάρθρωση της συγκεκριμένης εγκληματικής οργάνωσης, που διέπραττε ληστείες, κυρίως σε βάρος πολιτών στη μέση του δρόμου, κλοπές και διακινούσε ναρκωτικά, καταφέραμε ένα καίριο χτύπημα στην εγκληματικότητα και κάνουμε ασφαλέστερη την καθημερινότητα του πολίτη. Κάτι, που αποτελεί έναν από τους πρωταρχικούς στόχους μας», αναφέρουν χαρακτηριστικά αστυνομικές πηγές. «Επειτα από οργανωμένη επιχείρηση βάλαμε τέλος στη δράση της εγκληματικής οργάνωσης», προσθέτουν οι ίδιες πηγές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here