Σοκ στη Βρετανία: 13χρονο αγόρι βίασε την 6χρονη αδερφή του επειδή είδε μια παρόμοια σκηνή σε ένα βιντεοπαιχνίδι!

0
84

Μια ασύλητη υπόθεση εκδικάστηκε πριν από λίγα 24ωρα στη Βρετανία, με κατηγορούμενο έναν 13χρονο που βίασε την 6χρονη αδερφή του επειδή είδε μια παρόμοια σκηνή στο ηλεκτρονικό παιχνίδι Grand Theft Auto…

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο το αγόρι βίασε συνολικά τρεις φορές την αδερφή του στο σαλόνι και σε υπνοδωμάτιο του σπιτιού του στο Wiltshire ενώ οι ενήλικοι είτε κοιμόντουσαν είτε βρίσκονταν σε άλλο χώρο στο ίδιο σπίτι.

Ένας από τους βιασμούς τους οποίους ομολόγησε το ανήλικο αγόρι έγινε αφού είδε μια παρόμοια σκηνή στο Grand Theft Auto, το οποίο, πάντως, απευθύνεται μόνο σε παιδιά ηλικίας άνω των 18 ετών λόγω των σκηνών βίας και σεξ που περιέχει. Όπως ειπώθηκε στο δικαστήριο το αγόρι αποφάσισε να αναπαραστήσει ό,τι είχε δει.

Το δικαστήριο αποφάσισε την 12μηνη παραμονή του σε θεραπευτικό κέντρο προσθέτοντας ότι αν η θεραπεία ολοκληρωθεί τότε οι κατηγορίες θα μείνουν στο φάκελό του αλλά δεν θα του επιβληθεί ποινή περαιτέρω φυλάκισης.

Το 13χρονο αγόρι που στο μεγαλύτερο τμήμα της δίκης άκουγε χωρίς να αντιδρά, όταν ρωτήθηκε από τον δικαστή αν θα έκανε ξανά τα ίδια πράγματα απάντησε «θα είχα σταματήσει τον εαυτό μου, έχω καταλάβει πώς ό,τι έκανα ήταν λάθος».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here