Ισπανία: Ο νεαρός κανίβαλος, μητροκτόνος, είχε έρθει με πρόγραμμα Erasmus στην Ελλάδα – Ένα ταξίδι που φέρεται να του άλλαξε τη ζωή!

0
379

H υπόθεση του Αλμπέρτο Σάντσεθ Γκόμεθ (ο οποίος αφού σκότωσε τη μητέρα του, την τεμάχισε και την έβαλε σε τάπερ και φέρεται να έφαγε και μέλη της),  έχει προκαλέσει πανικό στην Ισπανία…

Ένας παιδικός του φίλος αποκάλυψε στην εφημερίδα «El Espanol» ότι ο μητροκτόνος άλλαξε πολύ από τη στιγμή που επισκέφθηκε την Ελλάδα στο πλαίσιο του φοιτητικού προγράμματος Erasmus.

«Μέχρι τότε» αφηγείται ο φίλος του «ήταν παιδί φυσιολογικό, σπούδαζε Λογιστικά και Οικονομικά στη Μαδρίτη χωρίς να έχει δώσει αφορμές».

Μετά όμως; «Μετά πήγε στην Ελλάδα. Εκεί προφανώς πρέπει να έχει μία κακή, αρνητική εμπειρία. Γύρισε πριν καν τελειώσει το πρόγραμμα. Ηταν στην Αθήνα για κάποιους μήνες».

Από τη στιγμή της επιστροφή του στη Μαδρίτη ο Αλμπέρτο ήταν ένας…άλλος: «Εγινε εξαιρετικά εσωστρεφής, του έμπαιναν συνέχεια παρανοϊκές ιδέες, κάτι το ανεξήγητο».

Μέσα στην πορεία των χρόνων, ο Αλμπέρτο εισήχθη τρεις φορές σε ψυχιατρική κλινική για θεραπεία. Πριν από μερικές ημέρες αποκαλύφθηκε το στυγερό έγκλημα για το οποίο είναι ο κύριος κατηγορούμενος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here