Πάτρα: Αλλοδαπός πατέρας κακοποιούσε τον ανήλικο γιο του – Συγκλονίζουν τα λόγια του παιδιού: «Τον αγαπάω, όταν δεν είναι κακός»!

0
71

Πα-τέρας κακοποιούσε το ανήλικο παιδί του στο λιμάνι της Πάτρας με αποτέλεσμα να συλληφθεί με τη διαδικασία του αυτοφώρου και το παιδί να οδηγηθεί στο Καραμανδάνειο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, «ο 31χρονος αλλοδαπός συνελήφθη διότι νωρίτερα το μεσημέρι, στον παλαιό λιμένα Πατρών, προκάλεσε σωματική βλάβη στο ανήλικο τέκνο του, χτυπώντας το με τα χέρια του στο σώμα».

Το παιδί, σύμφωνα με πληροφορίες όταν ρωτήθηκε από τους ειδικούς για την σχέση του με τον πατέρα του, με τον οποίο διέμενε σε δομή της Πάτρας, είπε: «Τον αγαπάω, όταν δεν είναι κακός».

Το αγοράκι δεν έφερε κακώσεις και σημάδια κακοποίησης, σύμφωνα με όσα προέκυψαν από την εξέταση των γιατρών του Νοσοκομείου. Ωστόσο, με εντολή του αρμόδιου Εισαγγελέα, το Νοσοκομείο υποχρεούται να φιλοξενήσει το αγοράκι μέχρις ότου βρει ίδρυμα για την διαμονή του, κάτι που αναμένεται να γίνει από Δευτέρα.

Το Σαββατοκύριακο το παιδί θα παραμείνει στο παιδιατρικό νοσοκομείο και οι εργαζόμενοι έχουν αναλάβει να του προσφέρουν έναν ζεστό χώρο φιλοξενίας, παρά το γεγονός ότι υπάρχει δυσκολία επικοινωνίας καθώς μιλάει μόνον την γλώσσα της γενέτειράς του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here