Που τα Βρήκαμε αυτά τα Ρεμάλια της Αριστεράς;-Διπλωματικό επεισόδιο Ελλάδας-Κύπρου και η αιτία η αριστερά!

0
1872

Διπλωματικό επεισόδιο Ελλάδας-Κύπρου κατάφερε να προκαλέσει ο  Έλληνας υφυπουργός Γιώργος Δημαράς με τις απίθανες δηλώσεις που έκανε κατά την επίσκεψη του στην Λεμεσό, αποδεικνύοντας ότι η βλακεία αυτών των ανθρώπων δεν έχει τέλος!

Αναλυτικότερα, ο υφυπουργός Περιβάλλοντος, Γιώργος Δημαράς έκανε στην Κύπρο μαθήματα σεβασμού του περιβάλλοντος, προκαλώντας την οργή του Προέδρου Αναστασιάδη, ο οποίος έδωσε οδηγίες για επίσημη διαμαρτυρία στην πρεσβεία της Ελλάδας στη Λευκωσία.

Ο Έλληνας υφυπουργός Γιώργος Δημαράς που επισκέφθηκε την Λεμεσό, είδε τα ψηλά κτήρια που χτίζονται και είπε ότι πρόκειται για «πολεοδομικό ανορθολογισμό που οδηγεί σε χαοτικές καταστάσεις».

Δεν κοιτάει να φτιάξει την κατάσταση στην Ελλάδα, που είναι και δουλειά του κάνει και υποδείξεις και κουνάει το δάκτυλο ενώ δεν είναι σωστός!

Μάλιστα δεν έμεινε μόνο στα θέματα περιβάλλοντος.

Έθιξε επίσης και την οικονομική πτυχή του θέματος, λέγοντας ότι αυτά τα ψηλά και πολυτελή κτίρια δεν κατασκευάζονται από μικρές επιχειρήσεις, «αλλά βοηθάνε στη συγκέντρωση του πλούτου σε πολύ λίγα χέρια», ενώ σημείωσε ότι «δεν μπορούμε να αγνοούμε κι από που προέρχονται αυτά τα κεφάλαια».

Τι υπονοούσε με αυτό, ένας θεός ξέρει!

Οι δηλώσεις του Γιώργου Δημαρά εξόργισαν τον πρόεδρο Αναστασιάδη, ο οποίος δεν τον δέχθηκε σε προγραμματισμένη επίσκεψη ενώ έδωσε οδηγίες και στον Κύπριο υπουργό Γεωργίας να ακυρώσει τη συνάντηση τους και να προχωρήσει σε διάβημα στην πρεσβεία της Ελλάδας στην Λευκωσία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here