Ωμή παραδοχή και από ΣΥΡΙΖΑ για το σχέδιο ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗΣ!-«Nα γεμίσουμε τα σχολεία με μετανάστες – «Αυτοί τα κρατούν ανοιχτά!»

0
242

Το σχέδιο αποσταθεροποίησης και ισλαμοποίησης της χώρας του ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώθηκε και επίσημα μέσα από δηλώσεις βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Ένα σχέδιο που μέσα από την αθρόα προσέλευση λαθρομεταναστών στοχεύει να δημιουργήσει μια πολυπολυτισμική κοινωνία, χωρίς αρχές και αξίες.

Μεταφέρονται ήθη και έθιμα στον τόπο μας ξένα, που δεν έχουν σχέση με τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία.

Η αδιαφορία της Κυβέρνησης είναι τεράστια. Μεθοδικά διαγράφουν την Ελληνική Ιστορία, μειώνουν το ορθόδοξο συναίσθημα στα σχολεία μας, με σκοπό και στόχο να εξαφανίσουν ότι θυμίζει Ελλάδα!

Όπως γράψαμε και σε προηγούμενο άρθρο μας, οι ελληνοποιήσεις οι οποίες επί ΣΥΡΙΖΑ έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο έπιασαν τόπο, καθώς όλοι αυτοί που πήραν το χαρτί δηλώνουν ότι αγαπάνε τον Αλέξη!

Παρακάτω δείτε την δήλωση βόμβα από συριζαίο βουλευτή!

Διαβάστε τι είπε ο Γ. Παλλής:

«Μια ακόμη πρόταση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, είναι η αναθεώρηση του άρθρου 102 παράγραφος 2, στην οποία συμπεριλαμβάνουμε την δυνατότητα αναγνώρισης εκλογικού δικαιώματος σε αυτοδιοικητικές εκλογές, σε αλλοδαπούς που μένουν μόνιμα στη χώρα.

Τις τελευταίες μέρες, σε σχέση με μια δήλωση του Νάσου Ηλιόπουλου, υποψήφιου δήμαρχου Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ, η εν λόγω μεταρρύθμιση παρουσιάστηκε από το δεξιό τύπο, ως ένα σκοτεινό σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ για να αλλάξει ο εκλογικός χάρτης. Προφανώς, η συνταγματική αναθεώρηση θα γίνει την επόμενη περίοδο, δεν ισχύει για αυτές τις εκλογές. Άρα λοιπόν καταρρίπτεται αυτό το επιχείρημα.

Αλλά εξηγήστε μου, γιατί θα έπρεπε, άνθρωποι που ζουν πια στα βόρεια προάστια και κατοικούσαν πριν 30-40 χρόνια στις αστικές περιοχές του κέντρου της Αθήνας να κατεβαίνουν με τα τζίπ τους και να ψηφίζουν και αυτοί που μένουν μόνιμα και κρατούν ζωντανές τις γειτονιές να μην έχουν δικαίωμα ψήφου;

Εξηγήστε μου, γιατί στα νησιά μας, που στα χωριά οι μετανάστες έχουν κρατήσει ανοιχτά τα σχολειά με τα παιδιά τους, που έχει μειωθεί ο πληθυσμός και υπάρχει πρόβλημα, γιατί να μην έχουν το δικαίωμα;

Αυτοί που συνεισφέρουν στα έσοδα των δήμων, αυτοί που στηρίζουν την παραγωγή της περιοχής.»

Δείτε βίντεο:

https://youtu.be/J5KqAPKw6CI

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here