«Αναζητούν» τον εμπνευστή των χιουμουριστικών λόγων του Κυριάκου!-Από αστεία και γελοιότητες άλλο τίποτα!

0
136

Μετά το «145 βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ και 6 τριγύριζαν», που είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βουλή, τώρα «τριγυρίζουν» οι δημοσιογράφοι αναζητώντας τον εμπνευστή της χιουμοριστικής ατάκας με την οποία γέλασαν άπαντες.

Η εμπνευσμένη αυτή φράση του προέδρου της ΝΔ, έχουν προσθέσει προβληματισμό στα δημοσιογραφικά γραφεία που βλέποντας την ευχάριστη αλλαγή στο λόγο του, ψάχνουν για τον άνθρωπο πίσω από την ατάκα, τον λογογράφο του.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο «αστείος» Κούλης νωρίτερα είχε πει το αστείο με τους «κινέζους» που χρησιμοποίησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τους ΑΝΕΛ με την οποία είχε γελάσει και ο Αλέξης Τσίπρας.

«Η κ. Κουντουρά, ο κ. Κόκκαλης, η κ. Παπακώστα και ο κ. Ζουράρις δεν μίλησαν καν για να αιτιολογήσουν την ψήφο τους. Δύο είναι στην Κίνα και οι άλλοι δύο κάνουν τους Κινέζους», είχε πει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Πάντως, όπως σημειώνει το enimerosi24.gr οι γνωρίζοντες υποστηρίζουν οτι δεν έχει αλλάξει τίποτα και οτι το τελικό κείμενο των ομιλιών του (μετά τις εισηγήσεις συνεργατών του) το διαμορφώνει μόνος του ο Μητσοτάκης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here