Παπαχριστόπουλος και Κουίκ οι δύο ΓΕΛΟΙΟΙ του Κοινοβουλίου που έγιναν τσιράκια του ΣΥΡΙΖΑ ο καθένας με τον δικό του τρόπο!

0
406

Οι δύο, ανάμεσα στους πολλούς ωστόσο, γελοίοι του ελληνικού κοινοβουλίου εξελίσσονται σε μεγάλες φίρμες της σύγχρονης πολιτικής σκηνής! Ο ένας είναι ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος και ο άλλος ο Τέρενς Κουίκ!

Ρυθμιστές των εξελίξεων προσπαθούν να το παίξουν και οι δυο αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι δυο τσιράκια του ΣΥΡΙΖΑ.

Μέσα από μια καθαρά σκηνοθετημένη διαδικασία, ο ένας παρέδωσε τη βουλευτική έδρα του στον άλλο λειτουργώντας ως δεκανίκια του ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο για την προδοσία και το ξεπούλημα της Μακεδονίας αλλά και για την παραμονή των μποσλεβίκων στην καρέκλα της εξουσίας για μερικούς μήνες ακόμη.

Όπως σημειώνει και το makeleio.gr ο Παπαχριστόπουλος, όπως ξέρουμε, κράτησε την έδρα μέχρι και την προηγούμενη εβδομάδα υπακούοντας στην εντολή που μέσω του Βούτση του έδωσε το Μέγαρο Μαξίμου να δώσει και τη δεύτερη προδοτική ψήφο, στην κύρωση του πρωτοκόλλου για την ένταξη των Σκοπιανών στο ΝΑΤΟ. Από τυπικής πλευράς, αυτή η «μανούβρα» δεν είχε λόγο να γίνει αφού κατ’ αρχάς ο ίδιος είχε πει ότι θα παραιτηθεί αμέσως μετά την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Και δεύτερον, δεν υπήρχε κανένας κίνδυνος για την κυβερνητική πλειοψηφία -έτσι όπως έχει διαμορφωθεί- αφού θα έπαιρνε τη θέση του ο Κουικάρας που θα τα ψήφιζε όλα κι αυτός πεσμένος στα τέσσερα.

Γιατί δόθηκε λοιπόν αυτή η εντολή του αφεντικού προς τον υπάλληλο;

Για λόγους επίδειξης πολιτικής δύναμης και παραδειγματισμού και ειδικότερα απέναντι στον πρώην εταίρο του Τσίπρα, τον Καμμένο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here