Το έλαιο Θυμαριού προέρχεται από την επεξεργασία του φυτού Thymus Vulgaris. Στη χώρα μας είναι διαδεδομένο ως κοινό «μυρωδικό» στη μαγειρική.

0
38
0

Έχει ενεργή δράση στην ακμή, στους ρευματισμούς, στην αρθρίτιδα, τα εκζέματα, τη ψωρίαση, τη δερματίτιδα, Χρησιμοποιείται κατά κύριο λόγο για τη περιποίηση μελανιών, τραυμάτων, εκδορών, πρηξιμάτων και δερματικών μολύνσεων, καθώς και για εντριβές σε περιπτώσεις μυοσκελετικών πόνων. Τα τελευταία χρόνια το έλαιο θυμαριού έχει αρχίσει να χρησιμοποιείται από εταιρίες καλλυντικών για την ενδυνάμωση των μαλλιών.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here