Φρίκη στην Σαουδική Αραβία, ισλαμιστές της κυβέρνησης αποκεφάλισαν 6χρονο μπροστά στην μητέρα του λόγω θρησκείας.

0
832

Είναι πραγματικό γεγονός εν έτει 2019 και συνέβη στη Μεδίνα της Σαουδικής Αραβίας. Ο Ζακαρία αλ-Τζαμπερ, ένα αγόρι έξι ετών, επισκέφθηκε με την μητέρα του το ναό του Προφήτη Μουχαμάντ. Και αυτό ήταν αρκετό για να του στερήσουν τη ζωή.

Συγκεκριμένα, μόλις έφτασαν έξω από το ναό μητέρα και γιος, πλησίασε ένας άνδρας απειλητικά και ρώτησε αν είναι Σιίτες. Εκείνη απάντησε καταφατικά.

Σε κλάσματα δευτερολέπτου πλησίασε ένα ταξί, σταμάτησε και άρπαξαν βίαια το παιδί. Πήραν ένα γυαλί από μπουκάλι και άρχισαν να τον αποκεφαλίζουν, μπροστά στη σοκαρισμένη μητέρα του. Λίγα λεπτά αργότερα, εκείνη κατέρρευσε.

Το περιστατικό αποκάλυψε η μη κερδοσκοπική οργάνωση «Shia Rights Watch» που εδρεύει στις ΗΠΑ, τονίζοντας οτι κανείς δεν επενέβη.

Στο Twitter επικράτησε έντονη οργή με το χάσταγκ #JusticeforZakaria

«Τα μικρότερα φέρετρα είναι τα βαρύτερα», έγραψε ένα χρήστης του Twitter, ενώ ένας άλλος αποκάλεσε την δολοφονίας ως την πιο βάρβαρη των τελευταίων ετών.

Η κοινότητα των Σιιτών πενθεί για τον βάρβαρο θάνατο του μικρού Ζακαρία και ανέφερε ότι το περιστατικό αυτό είναι αποτέλεσμα συνεχιζόμενων παραβιάσεων και έλλειψης προστασίας από τη Σαουδική Αρχή έναντι του πληθυσμού των Σιιτών.

Πηγή: Mirror

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here