Οικονομικά παιχνίδια μεταξύ Βουλγαρίας και Σκοπίων εις βάρος της Ελλάδος !-Ζητούν αμοιβαία μηδενική φορολόγηση μεταξύ των χωρών τους!

0
200

Βουλγαρία και Σκόπια στήνουν ύπουλα οικονομικά παιχνίδια με στόχο την μηδενική φορολόγηση, κάτι που θα έχει άμεσες συνέπειες στην Ελλάδα!

Γνωρίζουμε ότι τα Σκόπια δεν είναι στην Ευρώπη, έτσι με την μηδενική φορολογία η Βουλγαρία υποβοηθά την εισαγωγή σκοπιανών προϊόντων με μηδενική φορολογία!

«Με τα Σκόπια, θα εργασθούμε για μηδενική φορολόγηση μεταξύ των δύο χωρών.»

Αυτό ανακοινώθηκε στην κοινή ενημέρωση των δύο πρωθυπουργών Βουλγαρίας και Σκοπίων, Μπόικο Μπορίσοφ και Ζόραν Ζάεφ.

Ο Βούλγαρος πρωθυπουργός επεσήμανε ότι ο κύκλος εργασιών μεταξύ της Βουλγαρίας και της πΓΔΜ ανέρχεται στα 605 εκατομμύρια.

«Εάν οι συντελεστές υποχωρήσουν στο μηδέν μεταξύ της Βουλγαρίας και της «ΨΕΥΔΟΜακεδονίας» το εμπόριο θα ανέλθει στο ένα δισεκατομμύριο ευρώ», είπε ο Μπορίσοφ.

Ο πρωθυπουργός σχολιάζοντας τη βουλγαρική προεδρία στο Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης είπε ότι η βουλγαρική προεδρία θα μείνει στην ιστορία γιατί έθεσε στο τραπέζι την ένταξη των Δυτικών Βαλκανίων.

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι κανείς δεν πίστευε ότι μέσα ένα χρόνο θα μπορούσε να επιτευχθούν δύο σημαντικές συνθήκες, η μία μεταξύ Βουλγαρίας και Σκοπίων και η άλλη μεταξύ Ελλάδας και Σκοπίων.

Πρόσθεσε ακόμη «θα ζητήσουμε την επικύρωση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή του Πρωτοκόλλου για την ένταξη της «ΨΕΥΔΟΜακεδονίας» στο ΝΑΤΟ», όπως χαρακτηριστικά είπε.

Τέλος, όπως μεταδίδει και το echedoros-a.gr κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης προς τους δημοσιογράφους υπογράφηκε ένα πρόγραμμα «Πολιτιστικής Συνεργασίας» μεταξύ Βουλγαρίας και της «Δημοκρατίας της ΨΕΥΔΟμακεδονίας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here