Δεν σέβονται την μνήμη των νεκρών οι Τούρκοι με το εθνικιστικό τους παραλήρημα!-«Ρίξτε τους Έλληνες στη θάλασσα», «ας μην ξεχνάμε ποιος τους έμαθε να κολυμπούν» γράφουν με αφορμή τηλεοπτικό παιχνίδι! (ΦΩΤΟ)

0
174

Ξεπέρασαν κάθε όριο οι Τούρκοι πολίτες με αφορμή το τηλεοπτικό παιχνίδι Survivor που αναζωπύρωσε την έχθρα Ελλάδας-Τουρκίας, ωστόσο μιλάμε για ένα παιχνίδι και καλό θα είναι να αφήνουν την ιστορία και την μνήμη των νεκρών στη ησυχία τους!

Σε κάθε hashtag που έχει να κάνει με το Survivor, που έκανε πρεμιέρα το βράδυ του Σαββάτου (02.02.2019), με «μάχη» Ελλάδας – Τουρκίας φέτος, γινόταν… χαμός από αναρτήσεις. Άλλες χιουμοριστικές, άλλες όχι τόσο. Άλλες έως και προσβλητικές. Υπήρχαν όμως και κάποιες εξοργιστικές.

Γιατί κάποιοι από την… άλλη πλευρά του Αιγαίου βρήκαν ευκαιρία να ξεράσουν εθνικιστικό εμετό!

«Ρίξτε τους Έλληνες στη θάλασσα» ήταν μια από τις αναρτήσεις που έγιναν. Δεν ήταν η μοναδική ανάλογου περιεχομένου. Κάποιος άλλος χρήστης ανέβασε φωτογραφία του Κεμαλ Ατατούρκ και τη συνόδευσε με το εξής μήνυμα: «Ας μην ξεχνάμε ποιος έμαθε τους Έλληνες κολύμπι».

Ανάλογο και το tweet από έναν άλλο χρήστη. «Ο πατέρας μας έμαθε στους Έλληνες να κολυμπούν» έγραψε και συνόδευσε την ανάρτησή του με φωτογραφία του ιδρυτή της σύγχρονης Τουρκίας.

https://twitter.com/imrebru/status/1091809975884804098

Αυτές δεν ήταν φυσικά οι μοναδικές αναφορές στην καταστροφή της Σμύρνης και στο θάνατο χιλιάδων Ελλήνων της Μικράς Ασίας!

Δεν έδειξαν, ούτε δείχνουν εν έτει 2019 κανέναν σεβασμό!

«Για μένα θα ήταν ωραίο η τουρκική ομάδα να πει τον ύμνο της Σμύρνης. Σκεφτείτε «σαν τον αέρα φεύγουν οι ηττημένοι εχθροί»».

«Και το 1922 ο αγαπητός μου πατέρας (σ.σ. Κεμάλ Ατατούρκ) τους δίδαξε πως να πηδούν στη θάλασσα» ήταν ακόμη ένα προκλητικό tweet.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here