Αποκαλυπτική συνομιλία που «καίει» Κουντουρά και εθνοπροδότη Κουίκ!-Οι μίζες και το μυστήριο ταξίδι! (ΒΙΝΤΕΟ)

0
1090

Η εφημερίδα Μακελειό είναι δημοσίευσε ένα βίντεο που καίει την Κουντουρά και τον εθνοπροδότη Κουίκ!

Το ρεπορτάζ ασχολείται με το ταξίδι μυστήριο της Έλενας Κουντουρά στο Τορόντο, γεγονός που έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις.

Στον Καναδά λέγονται πλέον πολλά, όσον αφορά τα ραντεβού που είχε, τα οποία κρατήθηκαν μυστικά από τα τοπικά ΜΜΕ, χωρίς να υπήρχε κάποιος λόγος.

Ή μήπως υπήρχε;

Πληροφορίες αναφέρουν ότι συναντήθηκε με συγκεκριμένους ομογενείς επιχειρηματίες και οι «διευκολύνσεις» που ενδεχομένως τέθηκαν στο τραπέζι, πρέπει να διερευνηθούν, στη βάση φυσικά και των όσων είπε ο Πάνος Καμμένος για εκείνη, κάνοντας μάλιστα και σχετική ερώτηση στη Βουλή, αφήνοντας να εννοηθεί πως κάτι… στραβό συμβαίνει με τα οικονομικά της.

Να θυμίσουμε ότι τις τελευταίες μέρες όλο και περισσότερο η κ.Κουντουρἀ αποτελεί θέμα επικαιρότητα αυτοί και τα υπέρογκα χρέη της σε τράπεζες!

 

Τα ερωτήματα, πάντως, από το ταξίδι της στο Τορόντο, ερωτήματα που έθεσε η εφημερίδα μας και στο χθεσινό της φύλλο, παραμένουν αναπάντητα:

– Ποιος ήταν τελικώς ο σκοπός τού ταξιδιού της στο Τορόντο;

– Ποιους είδε από κοντά;

– Ποιους επιχειρηματίες συνάντησε και τι της πρότειναν ή τι της έδωσαν; Τα «200» για τη διευκόλυνση; Μήπως έχουν νομιμοποιηθεί οι καταγγελλόμενες προμήθειες και δεν το πήραμε χαμπάρι;

– Της ζητήθηκε η βοήθειά της για ένα έργο συνολικού προϋπολογισμού 47 εκατ. ευρώ στη Λακωνία; Και τι «ανταλλάγματα» της πρότειναν;

– Γιατί η Ομογένεια στον Καναδά γράφει τα χειρότερα για εκείνη και τη θάβει; Μια ματιά στον ομογενειακό Τύπο και τα εκεί ΜΜΕ που απαξίωσε με το ταξίδι της η κυρία υπουργός, που ψήφισε τα πάντα όλα, θα πείσει και τον πιο δύσπιστο, ότι εκεί, κάτι συνέβη.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε το makeleio.gr:

https://youtu.be/_IZQbj9QIsI

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here