Οργισμένοι πολίτες στην Κρήτη, “υποδέχονται” τους προσκυνημένους Τζανακόπουλο, Δανέλλη και Ραγκούση με έντονες διαμαρτυρίες: «Προδώσατε τη Μακεδονία»!

0
776

Οργισμένη -και όχι αδίκως- ήταν η “υποδοχή” του Δ.Τζανακόπουλο, του Σ.Δανέλλη και του Γ. Ραγκούση στην Κρήτη, έξω από το ξενοδοχείο “Ατλαντίς”, όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της «Πρωτοβουλίας Πολιτών Ηρακλείου» με θέμα «Η ανάγκη σύγκλισης των προοδευτικών δυνάμεων σε Ελλάδα και Ευρώπη»…

Ομιλητές της εκδήλωσης είναι ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, ο Σπύρος Δανέλλης και ο Γιάννης Ραγκούσης.

Μια ομάδα πολιτών, με αφορμή και την παρουσία του Δ.Τζανακόπουλου, που πρόκειται να μιλήσει στην εκδήλωση, ξέσπασαν με χαρακτηρισμούς όπως «προδότες» και «προσκυνημένοι» εναντίον εκείνων που ψήφισαν τη Συμφωνία των Πρεσπών, ενώ τραγούδησαν τον ύμνο της Μακεδονίας και την «Ξαστεριά».

Εν τω μεταξύ, δεν έλειψαν οι αντεγκλήσεις μεταξύ των διαμαρτυρόμενων και κόσμου που έφθασε στο χώρο του ξενοδοχείου για να παρακολουθήσει την εκδήλωση.

«Γίνατε κολαουζοι της Μέρκελ και των Αμερικάνων» μεταξύ αυτών που εκστομίστηκαν από τους συγκεντρωμένους διαμαρτυρόμενους, ενώ δεν έλειψαν οι αναφορές – σε ρίμα – και κατά του Σπύρου Δανέλλη («Δανέλλη προδότη, σε Ελλάδα και Ευρώπη»,»Προδότη Δανελλη, η Κρήτη δεν σε θέλει»).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here