Πληρώθηκε και τηρεί το συμβόλαιο εκτέλεσις της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ! Δεν θα παραιτηθεί ακόμα ο Παπαχρηστόπουλος

0
453

«Με παρακάλεσε ο πρόεδρος της Βουλής -επειδή για να ισχύσει η Συνθήκη των Πρεσπών, πρέπει το πρωτόκολλο του ΝΑΤΟ να ψηφιστεί- αυτή η παραίτηση να πάρει μια παράταση τεσσάρων-πέντε ημερών. Έχω υποσχεθεί να υποβάλω παραίτηση σήμερα. Δεν πειράζει, τα προσωπικά μου είναι πιο κάτω από την ένταση που υπάρχει και νομίζω ότι μέσα στην προσεχή εβδομάδα, θα τελειώσει αυτή η ιστορία», δήλωσε ο κ. Παπαχριστόπουλος και πρόσθεσε: «Τη στιγμή που ο πρόεδρος με παρακάλεσε, αναβάλλω την παραίτηση για 4 με 5 ημέρες και παίρνω το χρέος της ανακολουθίας μου. Η αμαρτία μου θα είναι αυτές οι 4 με 5 ημέρες» δήλωσε σήμερα ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος εξερχόμενος από το γραφείο του Προέδρου της Βουλής.

Έτσι είναι οι προδοσίες δεν πρέπει να μένουν μισές! Εδώ και καιρό ο βουλευτής, που διαφώνησε με την κομματική γραμμή στο ζήτημα της Συμφωνίας των Πρεσπών, υπερψηφίζοντάς δεν τελειώνει. Για να γίνει αυτό χρειάζεται και η έγκριση του πρωτοκόλλου, οπότε είναι ακόμα χρήσιμος και αναγκαίος για λίγο ακόμα.

Τη θέση του Θανάση Παπαχριστόπουλου θα πάρει ο επιλαχών Τέρενς Κουίκ, ο οποίος θα διατηρήσει κανονικά την έδρα του στο Κοινοβούλιο.

Οι εξελίξεις αυτές θεωρητικά θα αφήσουν χωρίς Κοινοβουλευτική Ομάδα τον Πάνο Καμμένο, που θα χάσει τα αντίστοιχα προνόμια τουλάχιστον προσωρινά. Και αυτό διότι ρύθμιση που προωθεί η κυβέρνηση στη Βουλή την επόμενη εβδομάδα, και αναμένεται να ψηφιστεί, προβλέπει πως οι αρχηγοί των κομμάτων θα έχουν όλα τα δικαιώματα ανεξαρτήτως του αριθμού των βουλευτών που θα διαθέτουν.

Οπότε και τα Σκόπια θα μπουν στο ΝΑΤΟ και τα κόμματα της προδοσίας δεν θα χάσουν τις Κ.Ο. Όλοι ευχαριστημένοι εκτός απο την προδομένη πατρίδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here