Πέταξαν έξω τον Συριζαίο βουλευτή Γιάννη Σηφάκη από την Λαογραφική Εστία Αλμωπίας και τώρα τους αποκαλεί «πατριδοκάπηλους»!!

0
1477

Προκαλεί ο Γιάννης Σηφάκης, μετά τη διαγραφή του από μέλος της Ιστορικής και Λαογραφικής Εστίας Αλμωπίας «Αλησμόνητες Πατρίδες», που αποφάσισε ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου ανέφερε τα εξής:

Το Δ.Σ. της Ιστορικής και Λαογραφικής Εστίας Αλμωπίας «Αλησμόνητες Πατρίδες» Συνεδρίασε την Τρίτη 29/01/2019 και με ομόφωνη απόφασή του, κηρύσσει τους Βουλευτές Θεοδώρα Τζάκρη και Γιάννη Σηφάκη που ψήφισαν την Συμφωνία των Πρεσπών κόντρα στη βούληση του Ελληνικού λαού, ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΥΣ στις εκδηλώσεις και τις δράσεις του Συλλόγου μας.

Επίσης, το Δ.Σ., αποφάσισε τη διαγραφή του Βουλευτή Γιάννη Σηφάκη από μέλος του Συλλόγου μας, βασιζόμενο στο Άρθρο 6 του Καταστατικού.

Ο λαός μας νοιώθει πληγωμένος, καθώς η εθνική αντιπροσωπία δεν σεβάστηκε τη βούλησή του και προχώρησε στην ψήφιση μια Συμφωνίας, η οποία πλήττει κατάφορα την ιστορική πραγματικότητα.

Μακεδονία σημαίνει Ελλάδα!

Ο βουλευτής τους Σύριζα εκνευρίστηκε με την οριστική διαγραφή και την ανακοίνωση από τα μέλη του Συμβουλίου και χαρακτήρισε σε ανακοίνωση του  «πατριδοκάπηλους» και «εθνικιστές» τα μέλη!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here