Τεράστια μείωση λαθρομεταναστών στην Ιταλία εώς 95%!-Ο Ιταλός ηγέτης Σαλβίνι δεν έμεινε στις πράξεις!

0
1127

Όσο και αν πολεμούν τον Ματέο Σαλβίνι, τα γεγονότα μιλάνε από μόνα τους για την αποτελεσματικότητα της μεταναστευτικής πολιτικής που ασκεί.

Αναφερόμαστε στα επίσημα στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία οι αφίξεις μεταναστών τον Ιανουάριο του 2019 μειώθηκαν κατά 95% σε σύγκριση με τον Ιανουάριο του 2018, όταν 3.176 παράνομοι μετανάστες έφτασαν στην Ιταλία υπό την ηγεσία του Δημοκρατικού Κόμματος.

Βασική αιτία για την παραπάνω μείωση είναι η μεταναστευτική πολιτική του Σαλβίνι,  ο οποίος πέρυσι δήλωσε στους μη κυβερνητικούς οργανισμούς ότι δεν είναι ευπρόσδεκτοι να αποβιβαστούν στα ιταλικά λιμάνια και να εγκαταλείψουν τους μετανάστες.

«Για πρώτη φορά, οι επιστροφές μεταναστών είναι περισσότερες από τις αφίξεις», δήλωσε ο Σαλβίνι μετά την κυκλοφορία των νέων στατιστικών στοιχείων.

Μετά το κλείσιμο των λιμανιών, ο Σαλβίνι και η ιταλική κυβέρνηση επικεντρώθηκαν στην αύξηση των απελάσεων και, ως εκ τούτου, είδαν περισσότερες απελάσεις ριζοσπαστικών ισλαμιστών από οποιαδήποτε άλλη χώρα στην Ευρώπη το 2018.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here