Δήλωση φωτιά από Αλβανό συγγραφέα!-«Το αλβανικό ναρκω-κράτος λάδωσε τους πρέσβεις της ΕΕ και των ΗΠΑ»

0
243

Μια δήλωση φωτιά έγινε από έναν Αλβανό συγγραφέα και αναλυτή ονόματι Φάτος Λουμπόνια, ο παραπάνω κύριος αναφέρει σε κείμενο του ότι οι εκπρόσωποι της διεθνούς κοινότητας  που βρίσκονται στην Αλβανία έχουν λαδωθεί!

Ο ίδιος λέει ότι όπως έγινε και με την αποκάλυψη του ιταλικού περιοδικού ‘Μιλένιουμ’, το οποίο δημοσιοποίησε δύο περιπτώσεις διαφθοράς σε αντίστοιχους ανώτερους αξιωματούχους της ΕΕ, σημειώνει ότι το ίδιο γίνεται και στην Αλβανία.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο αλβανικός ναρκισσισμός έχει διογκωθεί, ακριβώς εξαιτίας της «εξαγοράς» από τον Έντι Ράμα, των πρεσβευτών της ΕΕ και των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

«Χωρίς να λαμβάνονται υπόψη τα συμπεράσματα της έρευνας της «Διεθνούς Διαφάνειας» [Transparency International] πως μπορεί κανείς να εξηγήσει την ξεδιάντροπη υποστήριξη των Βρυξελλών καθώς και του πρέσβη των ΗΠΑ, που υποστηρίζουν τον Έντι Ράμα, παρά του ότι αυτός έφερε το επίπεδο της διαφθοράς και της συνεργασίας με το έγκλημα σε πρωτοφανή επίπεδα τις τελευταίες δύο δεκαετίες».

«Έχοντας υπόψη αυτά τα δραματικά αποτελέσματα, μπορούμε να μιλήσουμε για πλήρη ανευθυνότητα των γραφειοκρατών της Ευρώπης που ελπίζουν σε αυτόν και ότι αυτό το αλβανικό ναρκω-κράτος θα υποστηριχθεί και θα αποκτήσει νομιμότητα από την ΕΕ, που ενεργεί σαν μια εταιρεία συμφερόντων ασκώντας πιέσεις», γράφει στο «Panorama» ο Φάτος Λουμπόνια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here