Όλα είναι ένα θέατρο ! Συνεργάζονται Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ στην αναθεώρηση του Συντάγματος παρά την ιδεολογική άβυσσο που τους χωρίζει υποτίθεται !

0
212
0

Η ΝΔ απέρριψε μία προς μία τις συνταγματικές προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την Αναθεώρηση του Συντάγματος της Βουλής, ωστόσο το κυβερνών κόμμα αποδέχθηκε την συμπληρωματική της πρόταση.
Στις 5 το απόγευμα της Τετάρτης, 30.01.2019, η Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος της Βουλής, θα αποφασίσει με ψηφοφορία, επί όλων συνολικά των συνταγματικών προτάσεων που έχουν κατατεθεί από κόμματα και βουλευτές και έχουν τον απαιτούμενο αριθμό των 50 υπογραφών. Απόψε, Δευτέρα 28.01.2019, τα κόμματα τοποθετήθηκαν επί των 7 συμπληρωματικών προτάσεων που κατατέθηκαν, μία από τη ΝΔ, και έξι από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίες είχαν συγκεντρώσει τις 50 υπογραφές.
Ο ΣΥΡΙΖΑ που… δέχεται την πρόταση της ΝΔ
Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών και γενικός εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κατρούγκαλος, δήλωσε ότι το κόμμα του αποδέχεται την πρόσθετη πρόταση της ΝΔ να κατοχυρωθεί συνταγματικά η πλήρης εξομοίωση των στρατιωτικών δικαστηρίων με τα τακτικά δικαστήρια.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here