Διαδηλωτές για την Μακεδονία χτες στην Θεσσαλονίκη περικυκλώνουν φασιστερούς αστυνομικούς (βιντεο)

0
193

Διαδηλωτές για την Μακεδονία περικυκλώνουν αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, το οργισμένο πλήθος ξεσπάει, καθώς νωρίτερα τους έχει απαγορευτεί με σπρωξιές από τα ΜΑΤ, να προσεγγίσουν το Μέγαρο Μουσικής, όπου παρακολουθεί εκδήλωση ο Προέδρος της Δημοκρατίας. Οι ρόλοι αντιστρέφονται και τώρα οι διαδηλωτές είναι αυτοί που απαγορεύουν στους αστυνομικούς να περάσουν. Η κατάσταση αρχίζει να ξεφεύγει από τον έλεγχο με αντικείμενα και κλωτσίες προς τους αστυνομικούς που βρίσκονται επάνω στις μηχανές.

Καποιοι κατεβαίνουν και τότε τα πράγματα γίνονται χειρότερα, καθώς ο κόσμος αγριεύει περισσότερο. Επεμβαίνουν τα ΜΑΤ με χειροβομβίδες κρότου λάμψης και δακρυγόνα προσπαθούν να διασπάσουν το πλήθος και να σώσουν τους συναδέλφους τους. Ακολουθούν συμπλοκές μεταξύ διαδηλωτών και ΜΑΤ, ενώ η ομάδα ΔΙΑΣ φυγαδεύεται κάτω από βροχή δακρυγόνων και αντικειμένων.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαδηλωτές για την Μακεδονία περικυκλώνουν αστυνομικούς και ακολουθούν επεισόδια

Διαδηλωτές για την Μακεδονία περικυκλώνουν αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, το οργισμένο πλήθος ξεσπάει, καθώς νωρίτερα τους έχει απαγορευτεί με σπρωξιές από τα ΜΑΤ, να προσεγγίσουν το Μέγαρο Μουσικής, όπου παρακολουθεί εκδήλωση ο Προέδρος της Δημοκρατίας. Οι ρόλοι αντιστρέφονται και τώρα οι διαδηλωτές είναι αυτοί που απαγορεύουν στους αστυνομικούς να περάσουν. Η κατάσταση αρχίζει να ξεφεύγει από τον έλεγχο με αντικείμενα και κλωτσίες προς τους αστυνομικούς που βρίσκονται επάνω στις μηχανές. Καποιοι κατεβαίνουν και τότε τα πράγματα γίνονται χειρότερα, καθώς ο κόσμος αγριεύει περισσότερο. Επεμβαίνουν τα ΜΑΤ με χειροβομβίδες κρότου λάμψης και δακρυγόνα προσπαθούν να διασπάσουν το πλήθος και να σώσουν τους συναδέλφους τους. Ακολουθούν συμπλοκές μεταξύ διαδηλωτών και ΜΑΤ, ενώ η ομάδα ΔΙΑΣ φυγαδεύεται κάτω από βροχή δακρυγόνων και αντικειμένων.Protesters for Macedonia encircle police officers, the angry crowd breaks out, as they have been banned from the riot police before, to approach the Concert Hall, attended by the President of the Republic. The situation begins to get out of control by objects and kicks to the police officers on the machines. They intervene with riot police with flash grenades and tear grenades trying to break the crowd and save their colleagues. There are clashes between demonstrators and MAT, while the DIAS team escapes under rain of tear gas and objects.© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, χρήση ή αναπαραγωγή του οπτικοακουστικού υλικού με λογότυπο Taifer, ολική ή μερική για οποιοδήποτε λόγο χωρίς τη γραπτή άδεια του δημιουργού και κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων. Απαγορεύεται το αυθαίρετο ανέβασμα (reupload) ή χρήση αποσπασμάτων ή ολόκληρων των βίντεο σε τηλεοπτικά κανάλια, youtube, facebook, άλλα μέσα, ιστοσελίδες κ.α.

Gepostet von Taifer am Sonntag, 27. Januar 2019

Taifer

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here