Θα τρελάνει το ελληνικό ποδόσφαιρο ο Ιβάν

0
340

To τυπικό που απέμενε για την ολοκλήρωση της ανανέωσης του συμβολαίου του Ολλανδού ολοκληρώθηκε, με τη σχετική χθεσινή επίσημη ανακοίνωση εκ μέρους του Δικεφάλου, που δημοσιοποίησε την επέκταση της παραμονής του παίκτη για την επόμενη τριετία.

Χωρίς περαιτέρω λεπτομέρειες. Tο sportdog, κατέγραψε από την πρώτη στιγμή της συμφωνίας, πως ο «Μπίσε» κατάφερε να πάρει ό,τι ακριβώς ήθελε προκειμένου να πειστεί και να παραμείνει στον «δικέφαλο του Βορρά».

Θυμίζουμε πως η αρχική πρόταση του ΠΑΟΚ ήταν για 1+1 χρόνια, με σημαντικό χάσμα στο οικονομικό (πάνω από 350.000 ευρώ τον χρόνο), την ώρα που ο Ολλανδός δεν συζήτησε, ποτέ ουσιαστικά, για συμβόλαιο μικρότερο της διετίας και με απολαβές που δεν θα πέφτουν από αυτές που τον «έφεραν» στην Τούμπα (750.000).

Να υπενθυμίσουμε λοιπόν πως η… μπίλια έκατσε στις 800.000 ευρώ ετησίως, με τη λεπτομέρεια να συνίσταται στο ότι η τελευταία, τρίτη χρονιά του συμβολαίου του 31χρονου μέσου θα ενεργοποιηθεί μόνο αν και εφόσον προκύψει συγκεκριμένος αριθμός συμμετοχών εκ μέρους του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ στον δεύτερο χρόνο του νέου του συμβολαίου, ενώ παράλληλα, ακόμη και αν δεν ενεργοποιηθεί βάσει των συμμετοχών αυτόματα, υπάρχει σχετική πρόβλεψη για νέα, διαφορετικών (οικονομικών) δεδομένων επέκταση στον τρίτο χρόνο.

Πλαίσιο που από εδώ και πέρα ο ΠΑΟΚ θα υιοθετήσει σε όλες του τις συμφωνίες, ειδικά με όσους έχουν πατήσει ή «περπατάνε» στα τριάντα τους χρόνια. Συμβόλαια κλιμακωτά, με πολλά μπόνους και κίνητρα επίτευξης στόχων. Είναι άλλωστε ενδεικτικό πως αυτό επιχειρείται άλλωστε (κυρίως) και με τον Βαρέλα και (δευτερευόντως) με τον Κάνιας.
makeleio.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here