Αυτή είναι η Ελλάδα του Τσίπρα και της φασιστερής συμμορίας ! Έλληνας άστεγος δεν είχε να φάει και να πιεί για πέντε μήνες!

0
139

Στην Ελλάδα όπου οι φασιστεροί κυβερνούν και προδίδουν την Μακεδονία. Στην Ελλάδα όπου οι λαθροέποικοι κάνουν ότι θέλουν, ένας Έλληνας άστεγος δεν μπορούσε για πέντε μήνες να φάει και να πιει!

Στην παραλία της Κύμης, όπου ένας άστεγος, ηλικίας μεταξύ 60-70 ετών, είχε να φάει και να πιει νερό πέντε μήνες, καθώς αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας. Τελικά ο Πολιτιστικός Σύλλογος της περιοχής «Λιαννή Άμμος» κάλεσε τους άνδρες της Ομάδας Διάσωσης Εύβοιας SAR 312.

Το απόγευμα της Πέμπτης, η Ομάδα διάσωσης πλησίασε το σπίτι. Όμως, η είσοδος δεν ήταν εύκολη, καθώς μέσα και γύρω από αυτό υπήρχαν σκυλιά. Μετά από προσπάθειες, κατάφεραν να εισέλθουν.

Οι διασώστες είδαν τον άνδρα σε άθλια κατάσταση και με πολλή δυσκολία να ψελλίζει, λίγο νερό-λίγο νερό. Αφού τον έβγαλαν στο κεντρικό δρόμο τον παρέλαβε το ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο της Κύμης. Η κατάσταση της υγείας του είναι αρκετά κρίσιμη.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες από το tvstar.gr:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here