Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ ! Θα έχουμε πόλεμο για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ! Επίθεση με μολότοφ στο σπίτι της φασιστερής Τζάκρη

1
322

Άσχημα προμηνύματα δια βλέπονται στον ορίζοντα καθώς οι επιθέσεις ενάντια στους υπερασπιστές της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών γίνονται ολοένα και πιο απειλητικές.

Μετά της 9 το βράδυ χτες την Τετάρτη άγνωστοι πέταξαν βόβμβες μολότοφ στο σπίτι της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Θοδωρα Τζάκρη στα Γιαννιτσά της Πέλλας. Σύμφωνα με την κ. Τζάκρη μέσα στο σπίτι εκείνη την στιγμή βρίσκονταν η κόρη, ο σύζυγος και οι γονεις της.

Ειδικότερα, επρόκειτο για 4 αυτοσχέδιες βόμβες μολότοφ που εκσφενδονίστηκαν στην πίσω πλευρά του σπιτιού-«στόχου», προκαλώντας υλικές ζημιές. Η Βουλευτής αμέσως μετά το συμβάν την παρακάτω δήλωση στα ΜΜΕ:

«Η σημερινή δολοφονική επίθεση στο σπίτι μου, τη στιγμή που ήταν μέσα η οικογένειά μου και το ανήλικο παιδί μου, χρεώνεται αποκλειστικά σε όλες αυτές τις πολιτικές δυνάμεις που η εμπάθειά τους τους τελευταίους μήνες έχει διχάσει τη χώρα και έχουν δώσει δικαίωμα και άνεση σε κάθε φασίστα και δολοφόνο να βγει προς τα έξω, να αισθανθεί δυνατός, να αισθανθεί ότι έσπασε την απομόνωσή του και ότι μπορεί πλέον να αναβιώσει τα τάγματα εφόδου.
Να μην αυταπατάται κανείς ότι ο διχασμός που προκάλεσαν αυτές οι πολιτικές δυνάμεις και η συμπόρευσή τους με τα ακροδεξιά στοιχεία συνιστούν το υπόβαθρο για την υποκίνηση όλων αυτών των δολοφονικών επιθέσεων. Θέλω να στείλω σε όλους αυτούς τους δολοφόνους το μήνυμα ότι θα συνεχίσω σθεναρά να αγωνίζομαι για τις ιδέες και τα πιστεύω μου με γνώμονα πάντα το εθνικό συμφέρον. Καλώ όλες τις δυνάμεις της Δημοκρατίας, της προόδου και της ομαλότητας να υψώσουν αδιαπέραστο τείχος απέναντι στη φασιστική απειλή και να καταδικάσουν και να απομονώσουν τους φορείς αυτών των αποκρουστικών ιδεών και πράξεων».

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here