Απευθείας αναθέσεις χωρίς να προηγείται έρευνα αγοράς και υπερτιμολογήσεις!-Ομπρέλες με 400+ ευρώ!-Έτσι χρεώνουν το Ελληνικό Δημόσιο! (ΦΩΤΟ)

0
130

Η απόλυτη κλοπή και χρέωση του Ελληνικού Δημοσίου γίνεται από το κράτος, αφού όπως θα δείτε και αναλυτικά στις φωτογραφίες παρακάτω χωρίς να προηγηθεί έρευνα αγοράς και υπερτιμολογήσεις αγοράζουν σε παράλογες τιμές προϊόντα, όχι απαραίτητα όλα χρήσιμα, από τον ίδιο προμηθευτή.

Αναλυτικά:

Το πρώτο και πιο παράλογο είναι η απευθείας ανάθεση για 4 ομπρέλες για ανάγκες υπουργού και υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη στη παράλογη και τραγική τιμή των 496 ευρώ! Τι είδους ομπρέλες είναι αυτές και κοστίζουν 500 ευρώ και γιατί δεν γίνεται έρευνα για οικονομικότερες;

Θα μου πεις αυτοί τα πληρώνουν; Γιατί να σκάσουν;

 

 

Ένα τηλεκοντρόλ κλιματιστικού κοντά 50 ευρώ!

Ερπύστριες για την Πυροσβεστική Υπηρεσία κοντά 5000 ευρώ!

Χρηματοκιβώτιο που κοστίζει 3.431, πάλι από τον ίδιο προμηθευτή!

Είναι πραγματικά αδιανόητο αυτό που διαβάζουμε στις φωτογραφίες, καθώς εξαιτίας αυτών των υπερτιμολογήσεων που γίνονται στον ευρύτερο δημόσιο τομέα έχει πτωχεύσει το ελληνικό δημόσιο, με κλοπές και ύπουλα παιχνίδια!

Έχουν «μαγειρέψει» τα ποσά να φτάνουν οι παραγγελίες μέχρι και 20.000 ευρώ (Βλ. άρθρο 133) , αφού μέχρι τότε δικαιολογείται η αγορά προϊόντων χωρίς αναθέσεις, μόνο που αυτοί το εκμεταλλεύονται και κάνουν κατάχρηση παίζοντας παιχνίδια και για δικό τους προσωπικό όφελος, λειτουργώντας εις βάρος του ελληνικού δημοσίου!

Το ότι έχουν όφελος, αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι σε όλα τα προϊόντα έχουν τον ίδιο προμηθευτή, ο οποίος προφανώς και τους εξυπηρετεί, τιμολογεί και έναντι των υπερτιμολογήσεων τους δίνει προμήθεια!

Φτάνει μόνο να χωρίσουν τα τιμολόγια σε 20.000 προκειμένου να είναι δικαιολογημένη η «νόμιμη» αγορά, αγοράζοντας μπαταρίες, ακουστικά, ομπρέλες και ότι άλλο θέλουν χρεώνοντας το ελληνικό δημόσιο!

Δείτε στις παρακάτω εικόνες και τις υπόλοιπες παράλογες και εις βάρος του ελληνικού δημοσίου αγορές:

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here