14χρονη Γερμανίδα αγνοουμένη βρέθηκε σε σπίτι 20χρονου ληστή στην Λάρισα

0
430

Στο σπίτι 20χρονου ληστή στην Λάρισα βρέθηκε 14χρονη Γερμανίδα, τουρκικής καταγωγής για την οποία είχε εκδοθεί διεθνής αναγγελία αναζήτησης καθώς οι γονείς της είχαν δηλώσει την εξαφάνισή της!

Ειδικότερα, ο 20χρονος είχε ληστέψει την περασμένη Πέμπτη ένα ενεχυροδανειστήριο στη Λάρισα ακινητοποιώντας τον υπάλληλο με την απειλή μαχαιριού. Η 14χρονη βρέθηκε κατα την διάρκεια αστυνομικής έρευνας στο σπίτι του νεαρού στον Αμπελώνα Λάρισας, μετά την ταυτοποίησή του ως δράστη της ληστείας που είχε λεία 2.115 ευρώ και το… βιβλίο καταχωρήσεων του ενεχυροδανειστηρίου. Στο αστυνομικό μέγαρο κλήθηκε διερμηνέας, στον οποίο η 14χρονη είπε ότι είχε γνωρίσει τον 20χρονο στη Γερμανία όπου διαμένει και αυτός και ότι τον ακολούθησε με τη θέλησή της στην Ελλάδα τον Δεκέμβριο.

Όμως, από τα στοιχεία της προέκυψε ότι η οικογένειά της την αναζητούσε μέσω των διεθνών αρχών τις οποίες είχε ενημερώσει η τοπική Αστυνομία ζητώντας τον εντοπισμό της.

Η Εισαγγελία Λάρισας επικοινώνησε με τις γερμανικές αρχές και, σύμφωνα με το thessaliatv.gr, ο πατέρας της να αναμένεται άμεσα στη Λάρισα για να την παραλάβει. Το ερώτημα που δεν έχει απαντηθεί, είναι πώς κατάφερε ο 20χρονος να ταξιδέψει από τη Γερμανία στην Ελλάδα μέσω Ιταλίας συνοδεύοντας μια ανήλικη χωρίς κηδεμόνα. Πάντως, ο νεαρός ομολόγησε ότι λήστεψε το ενεχυροδανειστήριο επειδή δεν είχε χρήματα για να καλύψουν τις ανάγκες και των δυο τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here