ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ: Μικρά παιδιά κλαίνε από τα χημικά που έριξαν άνανδροι σε γυναικόπαιδα!-«Μην κλαίτε δε είναι τίποτα, θα περάσει»

0
135

Ένα σοκαριστικό βίντεο, που δεν γίνεται να μην συγκλονίσει τον καθένα, ακόμη και αυτούς που θεωρούν ότι χθες στο συλλαλητήριο πήγαν οι ακραίοι κάνει τον γύρω του διαδικτύου και εξοργίζει!

Στο βίντεοι φαίνονται μικρά παιδιά να είναι σε πάρα πολύ δύσκολη κατάσταση από την εκτεταμένη χρήση χημικών από τα μπολσεβίκικα ΜΑΤ κατά τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο χθεσινό συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, στο Σύνταγμα.

Όπως θα δείτε και εσείς στο βίντεο μικρά παιδιά δεν μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους και τον βήχα που τους προκάλεσε η εισπνοή των χημικών που είναι ιδιαίτερα επιβλαβή για την υγεία τους.

Δείτε το βίντεο:

Το βίντεο αυτό δεν θα το ανέβαζα γιατί έχει τα παιδάκια. Βλέποντας όμως ειδήσεις στον Άλφα και την παραπληροφόρηση τύπου ΕΡΤ οφείλω να το ανεβάσω. Αυτοί είναι οι εχθροί της δημοκρατίας αριστερό αληταριό; Οι άλλοι όταν είναι ψηφοφόροι της Θάνου είναι καλοί ενώ σήμερα ήταν εχθροί της Δημοκρατίας.

Gepostet von Thanasis Ketsatis am Sonntag, 20. Januar 2019

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here