Βανδαλισμός από αντιεξουσιαστές και στην Πλατεία Συντάγματος με συνθήματα κατά του εθνικού αγώνα για την Μακεδονία! (ΦΩΤΟ)

0
203

Λίγες ώρες πριν την μεγάλη συγκέντρωση για την υπεράσπιση της Μακεδονίας, οι γνωστοί άγνωστοι προχώρησαν σε βανδαλισμό της Πλατείας Συντάγματος γράφοντας συνθήματα ενάντια στον Εθνικό Αγώνα.

Οι άγνωστοι έγραψαν συνθήματα σε όλη την πλατεία.

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους πρώτους διαδηλωτές που βρέθηκαν στην πλατεία Συντάγματος καθώς σε όλη την έκτασή της είχαν γραφτεί συνθήματα από αντεξουσιαστές.

Η εκτίμηση που υπάρχει είναι ότι οι άγνωστοι βρήκαν την ευκαιρία να γράψουν τα συνθήματα τα ξημερώματα της Κυριακής, λίγες ώρες πριν το μεγάλο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία.

Οι άγνωστοι έγραψαν, μεταξύ άλλων, «οι εθνικές ιδέες γεννούν νεκροταφεία» και «Σε Ελλάδα-Τουρκία-Μακεδονία ο εχθρός είναι τα Κράτη, Αφεντικά και Πατριαρχία».

Όπως ανέφεραν επιχειρηματίες από το Σύνταγμα στην πλατεία τα ξημερώματα δεν υπήρχε αστυνόμευση!

Να σημειώσουμε, όπως δημοσιεύσαμε και σε προηγούμενη ανάρτησή μας στην mknews.eu, ανάλογα περιστατικά σημειώθηκαν και στην Χίο, συγκεκριμένα εκεί έγραψαν μηνύματα κατά του Μητροπολίτη Μάρκου και της Μακεδονίας μας!

Δείτε τις εικόνες από το σημείο:

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here