ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ στο συλλαλητήριο για την Μακεδονίας μας!-Δείτε ζωντανά τους δεκάδες χιλιάδες Έλληνες πατριώτες! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

0
593

Κατά εκατοντάδες συρρέουν στο Σύνταγμα οι διαδηλωτές που καταφθάνουν στην Αθήνα από όλες τις γωνιές της Ελλάδας στο μεγάλο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία.

Έξω από τη Βουλή, όπου κατατέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου το νομοσχέδιο για τη Συμφωνία των Πρεσπών και πριν κληθούν να ψηφίσουν οι «300», την απάντησε αποφάσισε μέσω του συλλαλητηρίου να δώσει ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ!

Από τα ξημερώματα τα πρώτα λεωφορεία άρχισαν να μπαίνουν στην Αττική τόσο από την Αθηνών – Λαμίας, όσο και από την Πελοπόννησο. Από την Κρήτη και τα άλλα νησιά χιλιάδες διαδηλωτές φθάνουν για να ενώσουν τη φωνή τους για τη Μακεδονία στην καρδιά της Ελλάδας.

Στις Αφίδνες από νωρίς καταφθάνουν εκατοντάδες πούλμαν από περιοχές της Βόρειας Ελλάδας προκειμένου στη συνέχεια οι επιβαίνοντες σε αυτά να πάνε στο σταθμό του Μετρό «Κατεχάκη» και από εκεί στο Σύνταγμα για το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία. Οι διαδηλωτές τραγουδούν το «Μακεδονία ξακουστή» ενώ περιμένουν τη μεταφορά τους που μέχρι στιγμής γίνεται χωρίς προβλήματα.

Να σημειώσουμε όπως γράψαμε και σε προηγούμενο άρθρο μας ότι έγινε προσπάθεια καταστολής της προσέλευσης του κὀσμου στα διόδια Αφιδνών καθυστερώντας δεκάδες λεωφορεία!

«Ελλάς – Ελλάς – Μακεδονία» και άλλα συνθήματα φωνάζουν οι διαδηλωτές που από την Κατεχάκη παίρνουν το μετρό για το κέντρο της Αθήνας:

ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ

Διαμαρτυρία πραγματοποιούν αυτή την ώρα αγρότες με τα τρακτέρ τους στην πλατεία, στο Πολύκαστρο Κιλκίς για το Μακεδονικό, με αφορμή και το μεγάλο συλλαλητήριο, που είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 14:00 στην πλατεία Συντάγματος, στην Αθήνα.

Οι αγρότες θα κινηθούν με τα τρακτέρ τους προς το τελωνείο των Ευζώνων το οποίο θα αποκλείσουν συμβολικά για περίπου δύο ώρες, εκφράζοντας τη διαμαρτυρία τους για την Συμφωνία των Πρεσπών.

Δείτε εικόνες και βίντεο:

 

ΦΩΤΟ: MKNEWS.EU
ΦΩΤΟ: MKNEWS.EU
ΦΩΤΟ: MKNEWS.EU
ΦΩΤΟ: ΜΚΝEWS.EU

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here