Η πουλημένη και ανθελληνική Εκτελεστική Γραμματεία της ΔΗΜΑΡ τάσσεται υπέρ της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών!

0
126

Σήμερα είναι η μεγάλη μέρα του συλλαλητηρίου και η πουλημένη και ανθελληνική ΔΗΜΑΡ φαίνεται να υπερψήφισε την στήριξή της στην Συμφωνία των Πρεσπών!

Σύμφωνα με πληροφορίες 11 στελέχη ψήφισαν υπέρ και 5 κατά (ποσοστό 70%) – Ακολουθεί η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ που έχει και την ευθύνη της τελικής απόφασης.

Την υπερψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών θα εισηγηθεί η Εκτελεστική Γραμματεία της ΔΗΜΑΡ στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι 11 στελέχη ψήφισαν υπέρ και 5 κατά (ποσοστό 70%).

Ενώ άλλα στελέχη όχι μόνο δεν το δέχονται αυτό, αλλά προσανατολίζονται να ζητήσουν ψηφοφορία και για την απόρριψη κάθε ιδέας συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ειδικά για τη Συμφωνία των Πρεσπών προτείνουν ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος να απέχει της ψηφοφορίας ή να δηλώσει «παρών».

Συνεπώς, αν η ΔΗΜΑΡ αποφασίσει να στηρίξει τη συμφωνία Τσίπρα- Ζάεφ η Φώφη Γεννηματά δε θα περιμένει τη ψηφοφορία στη Βουλή για να πάρει μέτρα. Θα ανακοινώσει άμεσα τη διαγραφή του Θανάση Θεοχαρόπουλου από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Λίγες μέρες πριν κυρωθεί η προδοτική συμφωνία και ενώ δεκάδες χιλιάδες Έλληνες βγαίνουν στους δρόμους αυτή την στιγμή για την Μακεδονία μας οι προδότες και ανθέλληνες πολιτικοί λένε ναι στην συμφωνία ή παίζουν προεκλογικά παιχνίδια αφήνοντας παράθυρα καθώς δεν ξεκαθαρίζουν την θέση τους!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here