Βέβαια τα σκοπιανά ΜΜΕ: «Μέχρι την Τρίτη θα έχει ψηφιστεί η Συμφωνία των Πρεσπών στην Αθήνα»

0
81

Η διαδικασία της ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση τελείωσε και τώρα ανοίγει ο δρόμος για την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών με την οποία εκχωρούνται τα κληρονομικά δικαιώματα της Μακεδονίας μας στα Σκόπια.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα ίδια τα σκοπιανά ΜΜΕ «κατά πάσα πιθανότητα την ερχόμενη Δευτέρα ή Τρίτη θα τεθεί σε ψηφοφορία στην ελληνική Βουλή η κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, η οποία, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, θα έχει θετική κατάληξη για την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα» καθώς και οι ίδιοι οι Σκοπιανοί θεωρούν ότι διαθέτει τους 151 βουλευτές για να την περάσει.

Στη συνέχεια τα ΜΜΕ υπενθύμισαν επίσης ότι τα Σκόπια, με ρηματική διακοίνωση προς την Αθήνα, ενημέρωσαν και επίσημα ότι ολοκληρώθηκαν οι εσωτερικές διαδικασίες στην πΓΔΜ για την αλλαγή του Συντάγματος και την αλλαγή της ονομασίας της χώρας σε Βόρεια Μακεδονία.

Το πρόβλημα με τους 151

Ωστόσο, προκύπτει ένα πρόβλημα σχετικά με  την επικύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών με μόλις 151 βουλευτές.

Συγκεκριμένα το άρθρο 28 παρ.2 που αναφέρει: «για ψήφιση νόμου που κυρώνει συνθήκες ή συμφωνίες με άλλα κράτη ή όργανα διεθνών οργανισμών απαιτείται πλειοψηφία τριών πέμπτων του όλου αριθμού των βουλευτών»

Δηλαδή μιλάμε για 180 βουλευτές και δεν είναι τυχαίο ότι στα άλλα κράτη ακριβώς αυτό γίνεται. Στα Σκόπια οι συνταγματικές αλλαγές πέρασαν με πλειοψηφία 2/3, δηλαδή με 80 βουλευτές!

Υπάρχει όμως και δεύτερο εύλογο ερώτημα, γιατί τα κόμματα της αντιπολίτευσης δεν αντιδρούν και επιτρέψουν στον καθένα να διαβάζει και να ερμηνεύει το Σύνταγμα κατά το δοκούν;

Ακόμη να προσθέσουμε ότι εάν η Συμφωνία δεν εγκριθεί από το ΣΑ του ΟΗΕ τότε θα αποτελεί απλώς διμερή συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και Σκοπίων για το πως θα αποκαλούνται μεταξύ τους και όλες οι υπόλοιπες χώρες δεν θα είναι υποχρεωμένες να αποκαλούν τα Σκόπια «Βόρεια Μακεδονία» παρά μόνο όπως τα αποκαλούσαν πριν δηλαδή «ψευδοΜακεδονία»!

Αυτά είναι τα αποτελέσματα της διακυβέρνησης από αριστερή και ανθελληνική εξουσία!

Ας δώσουμε όλοι οι πολίτες της Ελλάδος το παρών την Κυριακή  και ας πούμε ΟΧΙ στην ΠΡΟΔΟΣΙΑ της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here