Όλη η αλήθεια για τον Πούτιν. Μια Ρωσία που δεν ξέρουν οι Έλληνες ! Εξυμνεί τον κομμουνιστικό φασισμό εξισώνοντας τον με Χριστιανισμό, εγκαινιάζει τζαμιά ! Αυτά που ποτέ δεν σας τα είπαν οι Ελλαδέμποροι!

0
473

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν, δε δίστασε για έτι μια φορά να εγκωμιάσει τον Κομμουνισμό, καθώς και να τον συγκρίνει με τον… Χριστιανισμό (κι όμως το έκανε)!

Επίσης, δήλωσε ευθαρσώς ότι το μαυσωλείο του Λένιν στην Κόκκινη Πλατεία είναι το ίδιο με τα λείψανα των Αγίων της Ορθοδοξίας στο Άγιο Όρος και ότι οι κομμουνιστικές ιδέες προέρχονται από την Βίβλο!

Ο Πούτιν λέει σε συνέντευξη του, στα πλαίσια ενός ντοκιμαντέρ του κρατικού καναλιού Rossiya 1, ότι:

«Ίσως πω κάτι που δεν θα αρέσει σε πολλούς ανθρώπους, αλλά θα πω τι σκέφτομαι: Η πίστη μας συντρόφευε πάντα. Ενισχύθηκε όταν τα πράγματα ήταν δύσκολα για την πατρίδα μας. Υπήρξαν χρονικές περίοδοι σκληρού αθεϊσμού, κατά τις οποίες οι ιερείς διώκονταν και οι εκκλησίες καταστρέφονταν. Παράλληλα, όμως, γεννήθηκε μια νέα θρησκεία, η κομμουνιστική ιδεολογία, η οποία μοιάζει πολύ με τον Χριστιανισμό».

«Η κομμουνιστική ιδεολογία έχει πολλές ομοιότητες με τον Χριστιανισμό, στην πραγματικότητα. Ελευθερία, ισότητα, αδελφότητα, δικαιοσύνη. Όλες οι αξίες που αναφέρονται στην Αγία Γραφή, περιλαμβάνονται και σε αυτήν. Και σε ότι αφορά τον «Ηθικό Κώδικα της Οικοδόμησης του Κομμουνισμού»; Πρόκειται για μετουσίωση, ένα πρωτόγονου αποσπάσματος από την Βίβλο. Τίποτα καινούργιο δεν επινοήθηκε».

«Ο Λένιν βρισκόταν σε ένα μαυσωλείο», υπενθύμισε ο Πούτιν στον δημοσιογράφο.«Πως διαφέρει αυτό από τα λείψανα των Αγίων της Ορθοδοξίας ή του Χριστιανισμού εν γένει;».

(Το ζήτημα του μαυσωλείου του Λένιν, είναι εντωμεταξύ μια από τις βασικές αιτίες διαφωνίας της Εκκλησίας και του Κομμουνιστικού Κόμματος, το οποίο είναι η δεύτερη μεγαλύτερη δύναμη στο ρωσικό κοινοβούλιο.)

Και συνεχίζει: «Μου λένε συχνά ότι:

– «Πουθενά στον χριστιανικό κόσμο δεν υπάρχει τέτοια παράδοση».

– «Πηγαίνετε στο Άγιο Όρος και θα δείτε πως υπάρχουν λείψανα Αγίων εκεί, όπως υπάρχουν και στην χώρα μας».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Πούτιν εκφράζεται θετικά για τον Κομμουνισμό και τον συγκρίνει με τον Χριστιανισμό. Προ δυο ετών σε ένα συνέδριο στην Σταυρούπολη είχε δηλώσει τα εξής, ως απάντηση στην κριτική που δέχθηκε από τους Κομμουνιστές καθώς είχε κατηγορήσει τον Λένιν για την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης:

«Ξέρετε ότι εγώ, όπως και εκατομμύρια σοβιετικοί πολίτες, πάνω από 20 εκατομμύρια, ήμουν μέλος του Κομμουνιστικού Κόμματος της ΕΣΣΔ. Και δεν ήμουν απλά ένα μέλος του κόμματος, αλλά εργάστηκα για σχεδόν 20 χρόνια για έναν οργανισμό που ονομαζόταν Επιτροπή Κρατικής Ασφάλειας (KGB)».

«Δεν ήμουν, όπως γνωρίζετε, κατ’ ανάγκη μέλος του κόμματος. Μου άρεσαν πολύ οι κομμουνιστικές και σοσιαλιστικές ιδέες και μου αρέσουν ακόμα».

Επίσης είχε δηλώσει ότι: «ο Ηθικός Κώδικας της Οικοδόμησης του Κομμουνισμού», ένα σύνολο κανόνων που πρέπει να τηρούνται από όλα τα μέλη του κόμματος, «μοιάζει πολύ με την Βίβλο».


Το 2015 ο Πούτιν από κοινού με τον Ερντογάν εγκαινίασε στη Ρωσία ένα από τα μεγαλύτερα τζαμιά του κόσμου.

Στην ομιλία του μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το Ισλάμ, τονίζοντας ότι η Ρωσία ήταν πάντοτε μια πολυ-πολιτισμική, πολυ-φυλετική και πολυ-θρησκευτική χώρα!

Μάλιστα διοργάνωσε και αγώνα δρόμου, όπου 15,000 χιλιάδες μουσουλμάνοι έτρεξαν προς το νέο μεγάλο τζαμί.
Το μεγαλύτερο της Ευρώπης!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here