Κατηγορίες
Πολιτική Πρωτοσέλιδα

Ένα άλλο τσόκαρο, Κατερίνα Παπακώστα! – Εξαπατούσε τους Ελληνες λέγοντας “Εθνική Θέση είναι η μη χρήση ονόματος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” τώρα ψηφίζει υπέρ της προδοσίας!

Πριν την υπουργοποίησή της και κατ ‘επέκταση την κατάληψη της καρέκλας, η ανεξάρτητη βουλευτής Κατερίνα Παπακώστα έγραφε στο Twitter (στις 17 Ιανουαρίου):

«Ο γεωστρατηγικός ρόλος της Ελλάδος είναι ιδιαίτερα ισχυρός στην περιοχή των Βαλκανίων,εκτός των άλλων, λόγω της συμπεριφοράς της Τουρκίας. Άρα, όπως είπα στην Βουλή,η Ελλάδα δεν μπορεί να σπεύσει να κλείσει το θέμα της ονομασίας της γειτονικής χώρας δίχως να πάρει εγγυήσεις.

Αμφιβάλλω εάν έχει,σήμερα,την δυνατότητα να επιτύχει λύση αμοιβαία αποδεκτή και βιώσιμη. Παράλληλα,πρέπει να δούμε το θέμα των ξεχασμένων Ελλήνων στην γειτονική χώρα ο πληθυσμός των οποίων δεν είναι αμελητέος αλλά η Ελλάδα δεν τον αξιοποίησε ως διαπραγματευτικό ατού,έως τώρα.

Δεν έχει λόγο να υιοθετεί ως «λύση» την κόκκινη γραμμή του Βουκουρεστίου, αλλά την απόφαση των πολιτικών αρχηγών,υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δίχως το όνομα Μακεδονία ή τα παράγωγά του. Αυτή είναι η Εθνική θέση. Ο δε Νίμιτς είναι μέρος του προβλήματος.»

Αλλά βλέπετε ένα μαγικό πράγμα, στο “πακέτο” της καρέκλας συμπεριλαμβάνεται λοβοτομή. Τιμή διαπραγματεύσιμη (όπως και οτιδήποτε άλλο σε αυτή τη χώρα)…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *