Κατηγορίες
Κοινωνία Πολιτική Πρωτοσέλιδα

Αυτοί μας κυβερνούν εγκληματίες κλέφτες άνθρωποι ποινικών εγκλημάτων ! Υιός του Σκουρλέτη καταδικάστηκε με ποινή φυλάκισης 14 μηνών για τρομοκρατική ενέργεια εις βάρος γραφείων άλλου κόμματος !

Καταδικάστηκε με ποινή φυλάκισης 14 μηνών ο υιος Σκουρλέτη υπουργού εσωτερικών, δηλαδή υιός ενός ανθρώπους που υποτίθεται ότι ασχολείται με δημόσια τάξη και ασφάλεια πολιτών και έπρεπε να είναι υπόδειγμα προς μίμηση.
Καταδικάστηκε με φυλάκιση 14 μηνών για τρομοκρατική ενέργεια κατά των γραφείων της Χρυσής Αυγής στο Μαρούσι, αν δεν ήταν υιός υπουργού ποια θα ήταν η πραγματική ποινή ;

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες οι κατηγορούμενοι καταδικάστηκαν για τα αδικήματα της διατάραξης της κοινής ειρήνης και της άρνησης δακτυλοσκόπησης. Αντίθετα, ( αφού κατηγορήθηκαν στην αρχή μετά … ; )  απαλλάχθηκαν από τις κατηγορίες της απρόκλητης επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε βάρος αστυνομικών και της διακεκριμένης φθοράς.  ( Μόνον αστυνομικών κατά πολιτών και οπαδών της Χρυσής Αυγής ; Εκείνοι δεν είναι άνθρωποι και να τους σκοτώνεις δεν θεωρείται σωματική βλάβη …. ; )
Δηλαδή όπως είναι γνωστό έπεσαν τηλεφωνήματα και άρχισαν οι Αστυνομικοί να αποσύρουν τις κατηγορίες της επίθεσης που δέχθηκαν όταν πήγαν να τον συλλάβουν.

Με απλά λόγια ποιοι μας κυβερνούν ; Οι άνθρωποι που επικαλούνται την Δημοκρατία και όντας υπουργοί μεγαλώνουν μέσα στα σπίτια τους παιδιά τρομοκράτες ;
Σε ποια χώρα μπορεί να γίνει αυτό ανεκτό σε ποια κοινωνία ;
Όταν δεν είσαι ικανός να είσαι σωστός πατέρας πως είναι δυνατόν να είσαι ικανός να διοικείς μια κοινωνία, σε μια τόσο κρίσιμη θέση όπως το υπουργός εσωτερικών, και σε μια περίοδο με τόσους λαθρομετανάστες στην χώρα, όπου ο καθείς εξ αυτών κουβαλά πάνω του τις νοοτροπίες της δικής του κουλτούρας.

Το δικαστήριο φυσικά τους έβαλα στα μαλακά και πως θα γινόταν διαφορετικά στην διεφθαρμένη ΕΛΛΑΣ και διεφθαρμένη δικαιοσύνη, διότι αν στην θέση του υιού του Σκουρλέτη ήταν κάποιο Ελληνόπουλο χωρίς να έχει Πατέρα υπουργό ή κομματόσκυλο, θα είχε την μοίρα του Κωνσταντίνου Κοντομού, ενός νεαρού Ελληνόπουλου που διαπληκτίστηκε με έναν Πακιστανό και του έσπασε την βιτρίνα από το Κουρείο του στην Μεταμόρφωση 10 Σεπτεμβρίου 2012 και καταδικάστηκε για μια τζαμαρία από Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο των Αθηνών με 14 έτη και 3 μήνες φυλάκιση ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗ !
Φυσικά δεν είχε νοματαίους δικηγόρους που να τον Αθωώσουν, δεν είχε λεφτά να τους πληρώσει, δεν είχε πατέρα υπουργό που θα πλήρωνε με τα λεφτά των φορολογούμενων.
Αντιθέτως απέναντι του είχε μια συμμορία πληρωμένου κατηγορητηρίου που του χρέωσαν και όσα μύρια που δεν έκανε !
Τα ακούτε αυτά εσείς οι “τίμιοι” Δικαστές ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *