Όλοι στα Συλλαλητήρια για την Μακεδονία στις 20/1 στην Αθήνα και 22/1 στην Βέροια! Δεν θα περάσει η προδοσία! (φωτό)

0
125

Δύο συλλαλητήρια που θα συγκλονίσουν θα διοργανώσουν οι Έλληνες πατριώτες σε Βέροια και Αθήνα κατά της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών στις 20 και 22 Ιανουαρίου αντίστοιχα.

Ειδικότερα, την Τρίτη 22/1 στις 12:00 στο Δημαρχείο Βέροιας θα λάβει χώρα ένα δυναμικό συλλαλητήριο, με παράλληλο καθολικό κλείσιμο καταστημάτων και κλείσιμο υπηρεσιών (με τη σύσταση ομάδων π.χ. 10 ατόμων σε κάθε υπηρεσία για το κλείσιμο) αλλά και κλείσιμο των τραπεζών, αποφάσισε η συνέλευση των πολιτιστικών συλλόγων της Ημαθίας που έγινε την Κυριακή 13/01 το απόγευμα για το ζήτημα της συμφωνίας των Πρεσπών.
Επίσης αποφασίστηκε να αποσταλούν επιστολές στα γραφεία των βουλευτών αλλά και να γίνουν επισκέψεις επί τόπου. Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο αλλαγής της ημερομηνίας σε περίπτωση που οι πολιτικές εξελίξεις το επιβάλλουν. Μάλιστα, συζητήθηκε το ενδεχόμενο του να κλείσουν δρόμους με τη βοήθεια των αγροτών, ενώ έπεσε στο τραπέζι και η πρόταση για απόσυρση καταθέσεων

Ενώ την Τρίτη στις 22 Ιανουαρίου 2019 η Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας, έχοντας την στήριξη των Ορθόδοξων Χριστιανικών Σωματείων Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Λάρισας, καλεί σε συλλαλητήριο στην Πλατεία Συντάγματος. «Η τελευταία πράξη της «συμφωνίας» θα παιχτεί στην Ελλάδα, στη Βουλή των «προθύμων».

Τέλος οι προφάσεις, τα αναχώματα και οι διχογνωμίες. Η Ιστορία καταγράφει τους Βουλευτές που βάζουν το προσωπικό και το κομματικό τους συμφέρον πάνω από την Πατρίδα μας και τη Δημοκρατία, την οποία έχουν κουρελιάσει προκειμένου να παραδώσουν τα απαράδοτα.

Οι Έλληνες δεν παραχωρούμε ούτε γράμμα από το ιερό όνομα της Μακεδονίας. Ούτε ανεχόμαστε την εκμηδένιση της Δημοκρατίας. Και για το ένα και για το άλλο χύθηκαν ποτάμια αίματος Ελλήνων για να τα έχουμε. Γινόμαστε ένα συμπαγές ανθρώπινο τείχος το οποίο θα εμποδίσει να περάσουν οι εθνοκτόνες αποφάσεις.

Δηλώνουμε στους «πρόθυμους»: ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Είμαστε απέναντί τους και τους περιμένουμε μέχρι την ύστατη στιγμή να πράξουν ως Έλληνες» αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους.

Δείτε και την σχετική αφίσα:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here