Ευρωεκλογές: Ευρωσκεπτικιστές ενάντια ευρώδουλων πολιτικών

0
45

Ο κατήφορος είχε ξεκινήσει από πολύ νωρίς, αλλά οι πολίτες δεν είχαν συνειδητοποιήσει, ούτε τι γινόταν, ούτε το τι θα επακολουθούσε. Μεγάλη μερίδα πολιτών ζούσε στην μακρόχρονη ψευδαίσθηση, ότι η Αριστερά εάν ποτέ ερχόταν στην εξουσία, θα ήταν «κυβέρνηση των εργαζομένων». Με αυτήν την αυταπάτη γαλουχήθηκαν γενεές. Βεβαίως η παλιά Αριστερά (μέσα στην οποία υπήρχαν και κάποιες προσωπικότητες) βαθμιαία έσβησε. Οι παλαιοί ηγέτες της είχαν φύγει από την ζωή, και την σκυτάλη ανέλαβε η νέα γενιά. Πάντως, η κομμουνιστική πλευρά, είχε δώσει δείγματα επαρκή για τις συμφορές που αδίστακτα προκάλεσε, και τα δεινά επλήρωσε ο Λαός.

Τα κινήματα της Μέσης Ανατολής κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, τα Δεκεμβριανά του 1944 και ο συμμοριτοπόλεμος του 1946-1949, έδειξαν καθαρά, ότι οι Κομμουνιστές ούτε πολιτική ωριμότητα διέθεταν, ούτε πολιτικές ικανότητες. Είχαν μάθει να είναι εξαρτώμενοι από μία μεγάλη δύναμη την ΕΣΣΔ, και αδιαφορούσαν εάν η πατρίδα μας θα ακρωτηριαζόταν, προς όφελος των Βορείων γειτόνων.

Η αριστερά αλλάζει τακτική
Στα χρόνια που ακολούθησαν, πολλοί επίστευαν, ότι λεγόμενος «Κομμουνιστικός κίνδυνος» είχε εξαλειφθεί. Μερικοί ενόμιζαν, ότι η απειλή εξ Αριστερών, θα παρουσιάζεται πάντα με την ιδίαν μορφήν του παρελθόντος. Εφόσον δεν έβλεπαν γενειοφόρους αντάρτες και ένοπλα κομμουνιστικά στρατιωτικά τμήματα, εφησύχαζαν.Αν τα πράγματα ήταν έτσι, το πρόβλημα θα ήτο εύκολον. Αλλά η αλήθεια είναι, ότι η ζωή έχει ποικιλία. Γεννά νέες καταστάσεις, νέους ανθρώπους, και νέους τρόπους δράσεως.

Το ίδιον πρόβλημα εμφανίζεται υπό άλλην μορφήν, η αυτή ουσία παρουσιάζεται υπό διαφορετικόν ένδυμα. Χαρακτηριστικό της αναρχοκομμουνιστικής τακτικής δεν είναι η δογματική ακαμψία, αλλά η ελαστικότης και η προσαρμογή στις περιστάσεις. Βεβαίως στις μέρες μας, ήταν δύσκολο να φανταστεί κανείς, ότι ο συρφετός που καλείται «Ριζοσπαστική Αριστερά», θα διεδραμάτιζε ρόλο δημίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Μέχρι τώρα, όλοι ήξεραν, ότι οι Κομμουνιστές-καλοί ή κακοί-επίστευαν τυφλά, στα διδάγματα και στα κηρύγματα του Λένιν και του Στάλιν. Δεν ήταν ποτέ δυνατόν Λενινιστές ή Σταλινιστές, να περάσουν στην υπηρεσία της…Αμερικής και του άκρατου καπιταλισμού των ξένων τραπεζιτών!

Όταν λοιπόν οι ξένοι δυνάστες της γερμανοευρωπαϊκής συμμορίας και του μεγάλου κεφαλαίου, είδαν ότι υπήρχε επιρροή της «Αριστεράς» στις μάζες, εφήρμοσαν το μεγάλο κόλπο. Επέβαλαν την πολιτική τους, όχι με κάποια «Δεξιά», που έβλεπαν άλλωστε, ότι ήταν στους καιρούς μας (Μεταπολιτευτικά) άχρηστη, αλλά με την νέα φουρνιά μιας παρδαλής «Αριστεράς», που ήθελε να εμφανίζεται με αυτήν την «ταμπέλα», επειδή είχε «πέραση».

Ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελείται από καιροσκόπους, απάτριδες, άθεους, φιλοχρήματους, λυσσασμένους για εξουσία, χάριν της οποίας ήσαν πρόθυμοι να προδώσουν τα πάντα. Αυτό κι έκαναν. Κυνικοί και ανάλγητοι, αδιαφόρησαν αν άλλα έλεγαν και διεκήρυσσαν χθες, και τα άκρως αντίθετα πράττουν σήμερα. Ευχαρίστως πωλούν την ψυχήν των στον διάβολο, προκειμένου να κρατούν τα πηδάλιο του εθνικού σκάφους, και ας τσακίσουν τα σκάφος σε ξέρες. Δεν τους ενδιαφέρει το «πλήρωμα» που θα χαθεί, αρκεί οι «κυβερνήτες» να γεύονται πλούτη και τα αγαθά της ευρωδουλείας.
Αποστάτες από Αριστερά και από Δεξιά, πολέμιοι όλων των θεσμών, που κρατούσαν όρθιο το ελληνικό Έθνος, ρίχνουν στην λάσπη τα όσια και τα Ιερά μας. Και από τους «Αριστερούς» βέβαια, το περιμέναμε, αλλά η μεγίστη απογοήτευσις προήλθε απ’ αυτούς, που άλλοτε παρίσταναν τους «εθνικόφρονες», και χάριν μιας ντροπιασμένης εξουσίας, μετεβλήθησαν σε βακτηρίες των Αναρχικών εθνομηδενιστών. Έφτασαν στο κατάντημα, να βλέπουν την Ελλάδα να κατεδαφίζεται, και να λένε ότι στηρίζουν τον Τσίπρα, για το… «μεγάλο έργο που επιτελεί»!
Κι όλοι μαζί, «Αριστεροί» και «Δεξιοί» εξωμότες, πέρασαν τις αλυσίδες της ευρωδουλείας, στον Ελληνικό λαό….

Ιερός αγώνας για την Μακεδονία μας
Ο «Εσπερινός πανηγυρισμός» του πρωθυπουργού των Εξαρχείων, θα μεταβληθεί σε «εωθινόν θρήνον», όταν διαπιστώσει, ότι οι ευρωσκεπτικιστές ενώνονται υπό τον «Λαϊκόν Ορθόδοξον Συναγερμόν» και κατεβαίνουν στην μάχη. Κατεβαίνουν για να δώσουν Αγώνα Ιερό. Να προστατεύσουν την Μακεδονία που κινδυνεύει, να απαλλάξουν τους πολίτες από την τυραννία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, να ανακουφίσουν τον Λαό από τα δυσβάστακτα βάρβαρα οικονομικά βάρη, που απαιτούν οι Τραπεζίτες, και να διώξουν ΟΛΟΥΣ τους μετανάστες και μουσουλμάνους. Αυτό το καρκίνωμα, που με μαθηματική ακρίβεια, θα σημάνει το τέλος της Ελλάδος. Πανελλήνιο είναι το σύνθημα: να φύγουν όλοι οι παράνομοι και οι εγκληματίες. Διότι αν παραμείνουν ως έχουν, σύντομα θα αρχίσει πόλεμος μεταξύ Ελλήνων και βαρβάρων, μέσα στα εδάφη μας.

Η προδοτική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, έφθασε σε παροξυσμό. Ξεπουλά τα πάντα, παρέδωσε την Ελληνική κοινωνία στο έλεος Αναρχικών και κακοποιών εγκληματικών στοιχείων, και αφανίζει ό,τι θυμίζει στην νέα γενιά την εθνική συνείδηση. Ο τραγέλαφος έφθασε στο σημείο, ώστε το λεγόμενο «Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη», στην πραγματικότητα να είναι Υπουργείο Προστασίας των κακοποιών και των αναρχικών, σε ΒΑΡΟΣ του πολίτη. Κι όταν το Υπουργείο Δικαιοσύνης βρίσκεται στα χέρια του απελευθερωτού των εγκληματιών Παρασκευόπουλου, τι να περιμένει κανείς; Δεν έχει μείνει τίποτε όρθιο. Γεννάται ακόμα η απορία; Και η Νέα Δημοκρατία, πως αφυδατώθηκε ιδεολογικά; Δεν είναι πλέον εκείνη που κάποτε ήταν. Ή τουλάχιστον, δεν είναι ίδια με εκείνη που οι ψηφοφόροι της ενόμιζαν ότι είναι. Παραμένει θολή.

Ο πολιτικός κόσμος βρίσκεται σε σήψη και παρακμή
Όταν αι κατέχουσαι τάξεις δεν αντιλαμβάνονται το νόημα των καιρών, και δεν λαμβάνουν ριζικές αποφάσεις, τότε καταστρέφονται. Ο πολιτικός κόσμος βρίσκεται σε πρωτοφανή σήψη και παρακμή. Μοναδική λύση, είναι η συσπείρωση όλων των ευρωσκεπτικιστών, απ’ οποιαδήποτε ιδεολογική όχθη κι αν ξεκινούν. Αυτήν την στιγμή, ο ΛΑ.Ο.Σ. υψώνει την σημαία του ευρωσκεπτικισμού. Οφείλουμε να του συμπαρασταθούμε. Οι ολετήρες ΣΥΡΙΖΑίοι και οι συνεταίροι τους, επιμένουν στην Ευρώδουλη ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ πολιτική. Θέτουμε το ερώτημα: Θα υποκύψει το Έθνος; Η απάντηση δεν μπορεί να είναι αμφίβολος. Το Έθνος έχει το δικαίωμα και το καθήκον να βαδίσει τον ιστορικό δρόμον του, είτε με την θέλησιν, είτε χωρίς την θέλησιν εκείνων που διαλύουν την Ελλάδα.
Γεώργιος Α. Λεονταρίτης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here