Αγανακτισμένοι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί εισέβαλαν στο στούντιο της ΕΡΤ διακόπτοντας το δελτίο που βρισκόταν “στον αέρα”! – Διαμαρτύρονται για το νέο σύστημα!

0
61

Μια ομάδα περίπου 50 εκπαιδευτικών εισέβαλε στο στούντιο της ΕΡΤ κρατώντας πανό, στην προσπάθεια τους να προβάλουν ένα μήνυμα διαμαρτυρίας ενάντια στο νέο σύστημα διορισμών, αλλά και στην κατευθυνόμενη ΕΡΤ, που δεν έδειξε πλάνα από την πορεία τους!

Ο εκπρόσωπος ξεκίνησε καταγγέλλοντας την ΕΡΤ ότι, παραβαίνοντας την αρχή δεοντολογίας, δεν παρουσίασε τους χιλιάδες διαδηλωτές στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και σε όλη τη χώρα, που ζητούν μόνιμους διορισμούς. Επίσης, δεν έδειξε ούτε την αστυνομική καταστολή που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό διαδηλωτών, παρά μόνον προέβαλαν μεμονωμένα επεισόδια.

Μεταξύ άλλων, υπογράμμισε ότι οι αναπληρωτές καθηγητές θέλουν να ενώσουν τις φωνές τους με όλους τους εργαζόμενους, αλλά και τη νεολαία, ενώ κάλεσαν σε νέα κινητοποίηση στα Προπύλαια, τη Δευτέρα, στις 13.30.

Η παρέμβαση έγινε λίγο μετά την έναρξη του κεντρικού δελτίου. Την ώρα που πολιτικός συντάκτης μετέδιδε ρεπορτάζ για το παρασκήνιο της συνάντησης Τσίπρα-Καμμένου αύριο το πρωί, άρχισαν να ακούγονται δυνατά βρόντοι, σαν χτυπήματα στην πόρτα.

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια του δελτίου, Αντριάννα Παρασκευοπούλου αναγκάστηκε να διακόψει τον δημοσιογράφο και πέρασε εκτάκτως σε διαφημίσεις, ενώ για λίγη ώρα έπαιζε η εκπομπή «Σαν σήμερα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here