Συγκλονιστικό βίντεο απαθανατίζει καρέ-καρέ πολύνεκρη επίθεση drone στην Υεμένη!

0
72

Σήμερα το πρωί, οι Χούθι, πραγματοποίησαν μια εντυπωσιακή και συνάμα αποτελεσματική επίθεση με Drone στην αεροπορική βάση Al Anad στην Υεμένη που ελέγχεται από την κυβέρνηση του Hadi και την Σουνιτική Αραβική Συμμαχία…

Χρησιμοποιώντας ένα τηλεχειριζόμενο Drone Qasef-2K εξερράγη σε ύψος 20 μέτρων πάνω από την εξέδρα επισήμων που είχε στηθεί στην αεροπορική βάση Al Anad η οποία βρίσκεται 44 χιλιόμετρα βόρεια του λιμανιού του Άντεν.

Στην εξέδρα βρίσκονταν ο Ταξίαρχος Saleh Al Zandani Υπαρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων της κυβέρνησης Hadi, ο Ταξίαρχος Fadel Hassan, διοικητής της 4ης Στρατιωτικής Ζώνης, ο Στρατηγός Mohammed Saleh Tammah, Αρχηγός της Υπηρεσίας στρατιωτικών Πληροφοριών, και ο Στρατηγός Mothana Thabet Gawas, Διοικητής των στρατιωτικών δυνάμεων στην περιοχή Al Anad.

Σύμφωνα με ΜΜΕ από τα ΗΑΕ από την επίθεση του Drone Qasef-2K σκοτώθηκαν τρείς στρατιώτες και τραυματίστηκαν οι παραπάνω ανώτατοι στρατιωτικοί αξιωματούχοι και 16 ακόμα άλλοι στρατιωτικοί.

Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι η επίθεση καταγράφηκε καρέ-καρέ σε βίντεο από την πρώτη στιγμή δηλαδή από την στιγμή που ξαφνικά εντοπίζεται στον αέρα το αερόχημα την έκρηξη του και τις συνέπειες αυτής της επίθεσης.

https://twitter.com/YemeniObserv/status/1083306033269927936

https://twitter.com/YemeniObserv/status/1083350713894400001

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here