Αθλιότητες των Αλβανών Κοσσυφοπεδίου!-Δεν άφησαν τους Σέρβους προσκυνητές να μπουν στην Εκκλησία!

0
252

Αλβανοί στην πόλη Τζιακόβιτσα του Κοσσυφοπεδίου προχώρησαν σε αθλιότητες και έδειξαν ότι δεν σέβονται τίποτα, αφού δεν άφησαν Σέρβους προσκυνητές που πήγαν να παρακολουθήσουν τη θεία λειτουργία στην παλιά εκκλησία της πόλης.

Ο Ετνίκ Μπερίσα, πολιτικός ακτιβιστής στην πόλη Τζιακόβιτσα (οι Αλβανοί την ονομάζουν Γκιακόβε), δήλωσε ότι δεν υπάρχει διοργανωτής στη διαμαρτυρία και ότι οι Αλβανοί, τη θρησκευτική αυτή ημέρα των Σέρβων χριστιανών συγκεντρώνονται κάθε χρόνο μέσω των διαδικτυακών τους εκκλήσεων στο Facebook, που στόχο έχουν να εμποδίσουν τους πιστούς να πάνε στην εκκλησία.

 

Βέβαια οι Αλβανοί ισχυρίζονται ότι η διαμαρτυρία δεν έχει θρησκευτικό χαρακτήρα.

Χαρακτηριστικά στην έκκληση στο Facebook αναφέρεται:

«Καλούμε όλους τους πολίτες να έρθουν μαζί μας την Κυριακή 6 Ιανουαρίου στην οδό «Μπρετερέσα Τέουτα» (Βασίλισσα Τέουτα) στις 08:00. Θα διαμαρτυρηθούμε και φέτος ειρηνικά. Η διαμαρτυρία μας αποδεικνύει ότι η Γκιακόβε δεν έχει ξεχάσει. Η προσέλευσή μας αποδεικνύει ότι η Γκιακόβε επιδιώκει δικαιοσύνη για όλα τα εγκλήματα που διαπράχθηκαν από το σερβικό καθεστώς οπουδήποτε στο Κοσσυφοπέδιο. Η Γκιακόβε δεν θέλει να ξεχάσει! Η Γκιακόβε θέλει δικαιοσύνη!», γράφει τοπική ιστοσελίδα το Κοσόβου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here