Ο διευθυντής του ΕΚΑΒ στο Ηράκλειο, σώθηκε από τους διασώστες του!

0
48

Ο διευθυντής του ΕΚΑΒ μάλλον έκανε πολύ καλή δουλειά με τους διασώστες του, αφού ήταν εκείνοι που του έσωσαν τη ζωή…

Με ανάρτησή του στο Facebook ευχαριστεί τους ανθρώπους του ΕΚΑΒ αλλά και του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών τη Καρδιολογικής Μονάδας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ηρακλείου.

Περιπέτεια, ευτυχώς με αίσιο τέλος για τον Διευθυντή του ΕΚΑΒ Κρήτης Ανέστη Κιούλπαλη. Σύμφωνα με ανάρτησή του στο facebook, ταλαιπωρήθηκε από μια ίωση με λιποθυμικά επεισόδια, με αποτέλεσμα να χρειαστεί τις υπηρεσίες του ΕΚΑΒ αλλά και του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών της Καρδιολογικής Μονάδας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ηρακλείου!

Σας παραθέτουμετην ανάρτησή του:

«Ο καινούργιος χρόνος, δεν πρόλαβε να μπει, και μου έφερε μια ίωση με λιποθυμικά επεισόδια.

Έτσι για πρώτη φορά στην ζωή μου, αναγκάστηκα να χρησιμοποιήσω τις υπηρεσίες του ΕΚΑΒ, του ΤΕΠ και της Καρδιολογικής Μονάδας του ΠΑΓΝΗ ως επείγον περιστατικό. Έχω νοσηλευτεί ξανά στο παρελθόν, αλλά με άλλη διαδικασία.
Όλοι όσοι συμμετείχαν, διασώστες, γιατροί και νοσηλευτές, ήταν γρήγοροι, αποτελεσματικοί και ταυτόχρονα ευγενικοί και χαμογελαστοί. Ένοιωσα την καθησυχαστική αίσθηση της φροντίδας, με επαγγελματισμό, γνώση, επιμέλεια και ανθρωπιά. Η περιπέτεια μου έληξε σύντομα και είμαι ξανά στην θαλπωρή του σπιτιού μου χάρη σ’αυτους.

Τους ευχαριστώ πολύ μέσα από την καρδιά μου, χωρίς να αναφέρω ονόματα, παρότι τους θυμάμαι ολες και όλους, γιατί πιστεύω ότι έτσι συμπεριφερονται σε κάθε πάσχοντα συμπολίτη μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here