Ξεφτιλισμένοι της Αστυνομίας κουβαλούν τα ψώνια της Παπακώστα μέσα στην Αθήνα!-Δεν έχετε καθόλου αξιοπρέπεια ρε εσείς εκεί στην ΕΛΑΣ ;

7
21289
0

Έντονος πανικός, – και όχι αδίκως- έχει προκληθεί στον κόσμο του ίντερνετ μετά από δημοσίευση μιας φωτογραφίας με την «κυρία» Παπακώστα να συνοδεύεται από πλήθος συνεργατών, μεταξύ των οποίων, βρίσκονταν και κάποιοι αστυνομικοί που κουβαλούσαν τα ψώνια της!

Διαβάστε περισσότερα

7 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Εσείς είσαστε ξεφτυλισμένοι που δημοσιεύετε ότι σας καπνίσει και τα παίρνουν οι παρωπιδάκηδες και τα κοινοποιούν ….. Δώρα στους τροχονόμους πήγαν !!!!!

  • Κυρία Χρυσούλα Λεύκου ΔΩΡΑ στους τροχονόμους δεν μοιράζονται στους δρόμους αλλά συγκεκριμένες ώρες στα αστυνομικά τμήματα, επίσης μια πολιτικός απαγορεύετε να δίνει ΔΩΡΑ σε δημοσίους υπαλλήλους αυτό θα έπρεπε να το γνωρίζετε και να μην λέτε ότι σας κατέβει !
   Διότι αυτό λέγεται χρηματισμός εξαγορά και απαγορεύεται από τον νόμο !
   Μια πολιτικός μπορεί να μοιράζει ΔΩΡΑ στους τροχονόμους εφ΄όσον υπάρχει απόφαση για αυτό, δηλαδή κοντύλια και πρωτόκολλο, μπορείτε παρακαλώ να μας παρουσιάσετε το πρωτόκολλο ;

   Και καλά θα κάνετε να σοβαρευτείτε καταλαβαίνουμε ότι είστε ή αστυνομικός ή του κόμματος και σας ενοχλεί, όλοι όσοι ασχολούμαστε με την δημοσιογραφία ξέρουμε ότι η αστυνομία κάνει δύο έργα, απέναντι στους πολιτικούς τις Φιλιππινέζες και απέναντι στους πολίτες τους Νταβατζήδες !

  • Αυτά που λες είναι για γέλια κύριε διότι ο εν λόγω δημοσίευμα είναι 01.01.2015 τι σχέση μπορεί να έχει με Παπακώστα του 2018 ;

 2. Πάντως το ότι τα 3/4 της Αστυνομικής δύναμης διατίθεται για την φύλαξη των πουλημένων πολιτικών της πατρίδας μας δεν μου φαίνεται καθόλου εξωπραγματικό για την χώρα μου , έτσι όπως την κατάντησαν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here