Ξεφτιλισμένοι της Αστυνομίας κουβαλούν τα ψώνια της Παπακώστα μέσα στην Αθήνα!-Δεν έχετε καθόλου αξιοπρέπεια ρε εσείς εκεί στην ΕΛΑΣ ;

7
21306

Έντονος πανικός, – και όχι αδίκως- έχει προκληθεί στον κόσμο του ίντερνετ μετά από δημοσίευση μιας φωτογραφίας με την «κυρία» Παπακώστα να συνοδεύεται από πλήθος συνεργατών, μεταξύ των οποίων, βρίσκονταν και κάποιοι αστυνομικοί που κουβαλούσαν τα ψώνια της!

Ίσως φαίνεται ανήκουστο αλλά όπως θα διαπιστώσετε και από την φώτο είναι γεγονός.

Μάλιστα, κάποιοι ένστολοι ανέλαβαν και χρέη φωτογράφου για την υφυπουργό!

Τα όργανα της τάξης, υπεύθυνα για την τήρηση του νόμου και την ασφάλεια των πολιτών, πληρωμένα από τον ελληνικό λαό, φυλάνε μια μπουζουκόβια που καταστρέφει την ζωή των Ελλήνων.

Μετά την όλη αναστάτωση και τα σχόλια που προκάλεσε η φωτογραφία έπλασαν σενάρια για να καλύψουν την ξεφτίλα τους, με το επιχείρημα ότι τα δώρα προορίζονταν για τους τροχονόμους!

Ωστόσο, το φαινόμενο κρατάει χρόνια, και είναι γνωστό ότι οι βουλευτές χρησιμοποιούν τους αστυνομικούς για να κάνουν τα θελήματα τους!

7 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Εσείς είσαστε ξεφτυλισμένοι που δημοσιεύετε ότι σας καπνίσει και τα παίρνουν οι παρωπιδάκηδες και τα κοινοποιούν ….. Δώρα στους τροχονόμους πήγαν !!!!!

  • Κυρία Χρυσούλα Λεύκου ΔΩΡΑ στους τροχονόμους δεν μοιράζονται στους δρόμους αλλά συγκεκριμένες ώρες στα αστυνομικά τμήματα, επίσης μια πολιτικός απαγορεύετε να δίνει ΔΩΡΑ σε δημοσίους υπαλλήλους αυτό θα έπρεπε να το γνωρίζετε και να μην λέτε ότι σας κατέβει !
   Διότι αυτό λέγεται χρηματισμός εξαγορά και απαγορεύεται από τον νόμο !
   Μια πολιτικός μπορεί να μοιράζει ΔΩΡΑ στους τροχονόμους εφ΄όσον υπάρχει απόφαση για αυτό, δηλαδή κοντύλια και πρωτόκολλο, μπορείτε παρακαλώ να μας παρουσιάσετε το πρωτόκολλο ;

   Και καλά θα κάνετε να σοβαρευτείτε καταλαβαίνουμε ότι είστε ή αστυνομικός ή του κόμματος και σας ενοχλεί, όλοι όσοι ασχολούμαστε με την δημοσιογραφία ξέρουμε ότι η αστυνομία κάνει δύο έργα, απέναντι στους πολιτικούς τις Φιλιππινέζες και απέναντι στους πολίτες τους Νταβατζήδες !

  • Αυτά που λες είναι για γέλια κύριε διότι ο εν λόγω δημοσίευμα είναι 01.01.2015 τι σχέση μπορεί να έχει με Παπακώστα του 2018 ;

 2. Πάντως το ότι τα 3/4 της Αστυνομικής δύναμης διατίθεται για την φύλαξη των πουλημένων πολιτικών της πατρίδας μας δεν μου φαίνεται καθόλου εξωπραγματικό για την χώρα μου , έτσι όπως την κατάντησαν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here