Στο «κόκκινο» η εγκληματικότητα!-Αλγερινοί επιτέθηκαν σε 19χρονη Ελληνίδα για τη ληστέψουν!-Οδεύουμε προς την διάλυση;

0
816

Απλησίαστες είναι οι περισσότερες περιοχές της Αθήνας, καθώς κάθε λογής επιτήδειοι περιμένουν για τα επόμενα θύματα τους, η κατάσταση ωστόσο μετά την εγκατάσταση πολλών παράνομων μεταναστών έχει ξεφύγει και μοιάζει να είναι μη ελεγχόμενη.

Το που έχουμε φτάσει το διαπιστώνουμε από ένα πρόσφατο περιστατικό, όπου Αλγερινοί λήστεψαν μια 19χρονη Ελληνίδα έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Άραγε τι ελπίδα να υπάρχει σε αυτή την χώρα;

Όταν οι λαθρομετανάστες δεν υπολογίζουν ολόκληρη Αστυνομική Διεύθυνση.

Ο λόγος για δύο Αλγερινούς, οι οποίοι μπήκαν παράνομα στη «χώρα» ως πρόσφυγες από τα τουρκικά παράλια και οι οποίοι μεταφέρθηκαν σε νησί του Α.Αιγαίου με πλωτό του ΛΣ κατά τη διάρκεια των γνωστών επιχειρήσεων «διάσωσης».

Οι δύο Αλγερινοί επιτέθηκαν στην 19χρονη προσπαθώντας να της αρπάξουν το κινητό τηλέφωνο, αλλά ο αστυνομικός κατάφερε να συλλάβει τον έναν όμως από αυτούς.

Σα να μην έφτανε αυτό οι δύο δράστες επέβαιναν σε δίκυκλο σκούτερ, που όπως αποδείχτηκε αργότερα είχε κλαπεί την παραμονή Χριστουγέννων από την περιοχή της υποτιθέμενης φρουρούμενης περιοχής της Ακρόπολης, ιδιαίτερα μετά την δολοφονία του Νικόλα Μουστάκα στις 15/8 στου Φιλοπάππου από τους δύο Πακιστανούς και τον ένα Ιρακινό.

Με αυτό προσέγγισαν την κοπέλα, ελληνικής υπηκοότητας, την ακινητοποίησαν με την βία και προσπάθησαν να της αρπάξουν το κινητό τηλέφωνο.

Η 19χρονη όμως άρχισε να φωνάζει για βοήθεια και προσέτρεξε ο αστυνομικός σκοπός της ΓΑΔΑ, ο οποίος κατάφερε να συλλάβει τον συνεπιβάτη του δίκυκλου, Αλγερινής υπηκοότητας, ηλικίας 25 ετών.

Ο οδηγός εγκατέλειψε το σκούτερ και διέφυγε. Από την αστυνομία γίνεται έρευνα για τον εντοπισμό και την σύλληψη του.

Στις άλλες χώρες συνηθίζεται απέλαση όταν έχουμε τέτοιες παραβατικές πράξεις που απειλούν την ασφάλεια της κοινωνίας που τους φιλοξενεί, ωστόσο στην Ελλάδα ποτέ και για κανένα λόγο απέλαση…

Αντίθετα θα αφεθούν (ή αφεθεί εάν δεν συλληφθεί ο δεύτερος) θα παραμείνουν ελεύθεροι μέχρι τον ορισμό τακτικής δικάσιμου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here