Προδοτικό ΠΟΤΑΜΙ Δούρειος Ίππος μέσα στην Βουλή!-Ψηφίζουν ΥΠΕΡ της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών!

2
1430

Ο καλά υποκριτής και ο -πλέον- προδότης Σταύρος Θεοδωράκης, μαζί με άλλους τρεις βουλευτές (Γ. Μαυρωτάς, Σπ. Λυκούδης και Σπ. Δανέλλης) είναι υπέρ της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το news247.gr.

Μάλιστα, την απόφαση τους αναμένεται να ανακοινώσουν σε ειδική εκδήλωση μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας της συνταγματικής αναθεώρησης στο Κοινοβούλιο της FYROM.

Το πόσο υποκριτές και μη ακέραιες προσωπικότητες είναι αποδεικνύεται από την ξαφνικής αλλαγή της στάσης τους απέναντι στην Συμφωνία.

Οι Γιώργος Αμυράς και Γρηγόρης Ψαριανός είναι κατά της συμφωνίας, και έχουν ανακοινώσει ότι θα την καταψηφίσουν.

Ωστόσο, το ρεπορτάζ του  news24/7, αναφέρει ότι και ο βουλευτής Ηρακλείου Ιωάννης Μιχελογιαννάκης τελικά θα υπερψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Η προδοσία τους αυτή καθιστά ακόμη πιο εύκολη το πέρασμα της προδοτικής Συμφωνίας, καθώς χαρίζει στην ανθελληνική αριστερή κυβέρνηση άνετη πλειοψηφία στη Βουλή που ξεπερνά τις 151 έδρες, καθώς στους 145 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ προστίθενται οι τέσσερις του Ποταμιού.

Να θυμίσουμε ότι πρόσφατα και ο ανθέλλην Θανάσης Παπαχριστόπουλος δήλωσε ότι θα υπερψηφίσει τη Συμφωνία όταν έρθει στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Ανάμεσα στους προδότες που θα υπερψηφίσουν ανήκουν και οι Κατερίνα Παπακώστα, πιθανόν και ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Κυβερνητικές πηγές, πάντως, επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ του news24/7 της περασμένης εβδομάδας πως η κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών και η ψηφοφορία για το πρωτόκολλο εισδοχής της FYROM στο ΝΑΤΟ δεν θα πραγματοποιηθούν ταυτόχρονα. Η Συμφωνία των Πρεσπών θα κυρωθεί όπως όλα δείχνουν εντός του Φεβρουαρίου, ενώ η ψηφοφορία για την είσοδο της FYROM στο ΝΑΤΟ αργότερα, γεγονός που δημιουργεί πρόβλημα στην αξιωματική αντιπολίτευση.

Μπορεί βέβαια να υπάρχει πλειοψηφία υπέρ της Συμφωνίας, όχι όμως και πλειοψηφίας για πρόταση δυσπιστίας ή πρόταση εμπιστοσύνης!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όποιος βουλευτήςψηφίσει υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών, θα έχει διαπράξει εθνική προδοσία. Και άρα θα έχει διαπράξει εσχάτη προδοσία κατά της Ελλάδας.
    Η ποινή για την εσχάτη προδοσία είναι ισόβια κάθειρξη αφού έχει καταργηθεί η θανατική ποινή.
    Η εσχάτη προδοσία ποτέ δεν παραγράφεται, ούτε με το νόμο περί …μη ευθύνης υπουργών.
    Αυτό να το έχουν υπόψη τους.
    Και να μη νομίζουν ότι όταν θα έχουν περάσει 10 χρόνια αυτό θα ξεχαστεί…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here