Απόταξη αστυνομικών για τον ληστή Ζακ Κωστόπουλο, ενώ οι κουκουλοφόροι των ΜΑΤ σκοτώνουν στο ξύλο τους πολίτες που διαδηλώνουν ειρηνικά και μένουν ατιμώρητοι!

0
215

Άλλη μια Κομμουνιστο Αριστεροί Σταλινική αντίληψη, έτσι βλέπουν την Δημοκρατία οι Σταλινιστές που μας κυβερνούν, όποιος είναι με αυτούς προστατεύεται και όποιος εναντίων τους τιμωρείται ανεξαρτήτων  αν έχει δίκιο ή ΟΧΙ.

Δημοκρατία της αριστεράς είναι η Δημ(ι)οκρατία της Βόρειας Κορέας, του Μαντούρο, και άλλων δικτατόρων, ζούμε τα τελευταία 4 έτη αυτήν την Δημοκρατία των Σταλινιστών απατεώνων οι οποίοι μάλλον έχουν κοντή μνήμη, ή απλά αγνοούν παντελώς την ύπαρξη και τα δικαιώματα του ΛΑΟΥ που τους ψήφισε, μάλιστα είναι εκλεγμένοι μιας μειοψηφίας των 2 εκατομμυρίων στην πλειοψηφία εξαπατημένων πολιτών, που τους ψήφισαν με την ελπίδα της κατάργησης των Μνημονίων της Λιτότητας, την επαναφορά του βασικού μισθού των 751 ευρώ, την μείωση της φορολογίας, μείωση των ασφαλιστικών εισφορών, μείωση των διοδίων και δεκάδες άλλα φιλολαϊκά μέτρα που οι ίδιοι υπόσχονταν ΟΧΙ μόνον προεκλογικά αλλά κατά σειρά ετών μέχρι να γίνει αξιωματική αντιπολίτευση και μετά κυβέρνηση.

Ο ΛΑΟΣ όμως ξέχασα τι θα πει αριστερά ξέχασε τι θα πει κομμουνιστές συμμορίτες το 1944 – 1945, ξέχασε τι θα πει ψεύτες και απατεώνες, ξέχασε τι θα πει γενιά του Πολυτεχνείου, και το ζει σήμερα στο πετσί του με τα ακριβώς αντίθετα μέτρα που έλπιζε ότι θα έρθουν με το ΣΥΡΙΖΑ.
Μέσα σε όλα αυτά ήρθε και η προδοσία της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, παράδοση μιας ιστορίας χιλιάδων ετών σε έναν ξένο προς τον Ελληνισμό ΛΑΟ στους σλάβους των Σκοπίων.

Όλα αυτά ουκ ολίγες φορές εξόργισαν και συνεχίζουν να εξοργίζουν τους Έλληνες πολίτες, και τους οδήγησαν στους δρόμους και στις ειρηνικές διαδηλώσεις κατά των μέτρων ακριβώς αντίθετων κατά τα υποσχόμενα προεκλογικά, ωστόσο οι ειρηνικοί διαδηλωτές βρέθηκαν απέναντι από μια συμμορία των ασυνείδητων ΜΑΤ κουκουλοφόρων, να ξυλοκοπούν και να ανοίγουν τα κεφάλια του κόσμου με ρόπαλα, να στέλνουν στο νοσοκομείο ανθρώπους, να προκαλούν σωματικές βλάβες, να βομβαρδίζουν με τον κόσμο με καρκινογόνα χημικά χωρίς αφορμή και  χωρίς να δίδεται το δικαίωμα στον πολίτη να κινηθεί νομικά κατά των ασυνείδητων ανδρών των ΜΑΤ όπως ορίζει το Σύνταγμα της χώρας.

Με ποιο δικαίωμα επιτίθεται ένας δημόσιος υπάλληλος που είναι στο σώμα των ΜΑΤ, που έχει προσληφθεί να υπηρετεί την δημόσιο ασφάλεια των πολιτών, πληρώνεται από τους φόρους των πολιτών και επιτίθεται κατά μιας ειρηνικής διαδήλωσης που είναι στα πλαίσια του Συνταγματικού δικαιώματος του πολίτη να διαδηλώνει.

Την ίδια στιγμή τα ίδια τα ασυνείδητα ΜΑΤ – κουκουλοφόροι και κρανοφόρο, οι σύγχρονοι έμμισθοι ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ που επιτίθενται κατά χιλιάδων πολιτών και τους σπάνε στο ξύλο, όλως τυχαίων δεν μπορούν να φέρουν εις πέρας κατά 50 ή 100 αριστερών χούλιγκαν που ρημάζουν και σπάνε τις περιουσίες του κόσμου και καίνε ζωντανούς ανθρώπους όπως στην περίπτωση της τράπεζας ΜΑΡΦΙΝ και μένουν ατιμώρητοι.

Όλα αυτά δείχνουν μια κατευθυνόμενη αστυνομία δυο κατευθύνσεων, η μια τα ΜΑΤ και πολλοί αστυνομικοί που αποτελούν τους ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ενός Ανθελληνικού Συστήματος για να επιβάλλουν στον ΛΑΟ τα δικτατορικά μέτρα, και η δεύτερη μερίδα των αστυνομικών που προσπαθούν να αντεπεξέλθουν με την καθημερινή εγκληματικότητα όπως στην περίπτωση του ληστή Ζακ Κωστόπουλου, ο οποίος εισέβαλε σε ένα κατάστημα για να το ληστέψει, άρπαξε ένα κομμάτι σπασμένου γυαλιού και απειλούσε τις ζωές των πολιτών γύρο του σε κατάσταση ΑΜΟΚ, και οι αστυνομικοί που κλήθηκαν πήραν τα απαραίτητα μέτρα για να αντιμετωπίσουν έναν ληστή που θα μπορούσε να είναι ένοπλος ή να κάνει τα χειρότερα.
Χωρίς να γνωρίζουν ότι το ιστορικό του, αν είναι ομοφυλόφιλος, αν είναι μέλος μιας κοινότητας προστατευόμενης από τους κυβερνώντες, μιας και όλοι τους είναι άνθρωποι της ίδιας κοινότητας των ΛΟΑΤΚΙ των κουνιστών.

Επομένως γιατί θα πρέπει να έχει ευθύνη ο αστυνομικός ο οποίος καλείται να κάνει την δουλειά του να αντιμετωπίσει με κίνδυνο την ζωή του και διώκεται επειδή έτυχε το θύμα να είναι μέλος των ΛΟΑΤΚΙ ;
Και μάλιστα βάσει της έκθεσης του ιατροδικαστή ο θάνατος του Ζακ Κωστόπουλου δεν προήλθε από τα τραύματα κατά την διάρκεια της ληστείας αλλά από άγνωστα παθολογικά αίτια.
Εδώ τα άγνωστα μας τα κρύβουν διότι θα μπορούσε π.χ να είναι η υπερβολική χρήση κάποιων  ναρκωτικών ουσιών η οτιδήποτε άλλο που επηρέασε και την συμπεριφορά του και προκάλεσε τον θάνατο, αλλά όπως φαίνεται αυτά αποκρύπτονται.
Το ερώτημα που τίθεται είναι αν θα είχαν διωχθεί οι αστυνομικοί στην περίπτωση που στην θέση του Ζακ Κωστόπουλου ήταν κάποιος άλλος μη ανήκων στην κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ ή κάποιας φιλοκυβερνητικής ΜΚΟ ;
Όπως φαίνεται σαφώς και ΟΧΙ διότι οι αστυνομικοί των ΜΑΤ στην πρώτη ομάδα οι ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ του συστήματος ουδέποτε διώχθηκαν για τις αντισυνταγματικές τους πράξεις, και ούτε υπάρχει προηγούμενο να διώκεται αστυνομικός που άσκησε βία κατά ενός νομοταγή ειρηνικού πολίτη που δεν ανήκει στην σφαίρα ενδιαφέροντος του συστήματος.

Αντιθέτως ολόκληρες διμοιρίες ΜΑΤ ξυλοκοπούσαν ΟΧΙ μόνον τους Έλληνες πολίτες αλλά ακόμα και ανήλικα παιδάκια που πήγαν να διαδηλώσουν στις ΠΡΕΣΠΕΣ κατά της συμφωνίας της προδοσίας της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και δεν βρέθηκε κανείς να ασχοληθεί με εκατοντάδες αιμόφυρτους πολίτες !

Δείτε τα παρακάτω βίντεο και Φώτο από τις πράξεις των  VIP ΦΑΣΙΣΤΙΚΩΝ ΜΑΤ – ΓΕΝΙΤΣΑΡΩΝ !

https://www.youtube.com/watch?v=xouhENzKLEg

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here