Ζευγάρι στη Κίνα προσπαθούσε να κάνει παιδί κάνοντας πρ*κτικ* σ*ξ

0
243

Πολύ περίεργη είναι η ιστορία που έρχεται από την Κίνα και αφορά τη σεξουαλική ζωή δύο νέων ανθρώπων, που επί 4 χρόνια έκαναν με λάθος τρόπο σεξ και προσπάθειες για να αποκτήσουν ένα μωρό. Ένας 22χρονος και μία 20χρονη ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου και έκαναν σεξ σχεδόν σε καθημερινή βάση για τέσσερα χρόνια, χωρίς, ωστόσο, να καταφέρουν να τεκνοποιήσουν.

Μάλιστα, οι εξετάσεις στις οποίες είχαν προηγουμένως υποβληθεί, είχαν δείξει ότι και οι δύο, ήταν άψογοι στην υγεία τους. Ο 26χρονος πλέον και η 24χρονη σύζυγός του, δέχθηκαν να εξεταστούν από τον γιατρό. Τότε αποκαλύφθηκαν όλα. Η κοπέλα παραπονέθηκε στον γυναικολόγο ότι πολλές φορές η ερωτική επαφή ήταν επίπονη για την ίδια.

Ο γιατρός εξέτασε το μόριο του 26χρονου και διαπίστωσε ότι ήταν κανονικού μεγέθους, γεγονός που δεν δικαιολογούσε τον πόνο που περιέγραφε η επίδοξη μητέρα, η οποία είχε αγχωθεί πολύ, λόγω και των πιέσεων που της ασκούσαν οι δύο οικογένειες για ένα εγγονάκι. Όταν εξέτασε την κοπέλα ο κ. Liu, διαπίστωσε κάτι εντελώς απροσδόκητο, ότι η 24χρονη ήταν… παρθένα! Όπως αποκαλύφθηκε, το νεαρό ζευγάρι έκανε σεξ με λάθος τρόπο, χρησιμοποιώντας τον πρωκτό και όχι το αιδοίο για τη διείσδυση!

Ο γιατρός έδωσε στο ζευγάρι έναν οδηγό σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης, προκειμένου να «διδαχθούν» πώς γίνεται η κανονική σεξουαλική επαφή, ώστε τα τέσσερα χρόνια να μην γίνουν πέντε! Η συνταγή πέτυχε και λίγους μήνες μετά με normal ερωτική επαφή, η 24χρονη έμεινε έγκυος. Το ζευγάρι, για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του στον γιατρό, τού έστειλε ένα καλάθι με 100 φρέσκα αυγά, τα οποία συμβολίζουν την αναπαραγωγή στην κινεζική παράδοση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here