Βoμβα στην Αμφίπολη : Ο Τάφος Ανήκει στον Μέγα Αλέξανδρο και το γνώριζαν από την αρχή – Ο Λόγος Που Το Έκρυβαν

  6
  61733
  0

  Είναι η ώρα λοιπόν, να μάθουν ΚΑΙ οι Έλληνες την αλήθεια για το παγκόσμια μοναδικό και μεγαλοπρεπές Ταφικό ΜΝΗΜΕΙΟ της ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ. Και λέω να μάθουν και οι Έλληνες, γιατί ΟΛΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ εκτός από τους Έλληνες. Το γνωρίζουν οι αρχαιολόγοι της Ελλάδος, αλλά και αρχαιολόγοι του εξωτερικού.

  Διαβάστε περισσότερα

  6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ρωτήστε τον πρωθυπουργό μας… Θα σας πει ότι ανήκει στους Σλάβους γείτονες μας. Ο Καραγκιόζης ήταν αξιοσέβαστος τύπος για να τον χαρακτηρίσω έτσι. Είχε αξιοπρέπεια. Του πάει χαραμι ο τίτλος. Τα πακέτα Σόρος είναι γλυκά και κάνουν θαύματα…

  2. Και συ αρθογραφε Σταυρούλα πως το ξέρεις δεν μας λες
   Άλλο ένα take news για να χαίρονται οι ευκολόπιστοι

   • Εμείς θέτουμε τις απόψεις των επιστημόνων και οχι δικές μας επί θεμάτων επιστημονικών.
    Ο καθένας κρίνει εκ του περιεχομένου

  3. NIC. Κύριε Sokin τώρα πια στο Σύνταγμα των γειτόνων γράφει ( αφού τους το επιβάλαμε εμεις πράγμα που δεν έχει γίνει ποτέ στον πλανήτη απο κρατος σε κράτος ) ότι είναι σλαβικής καταγωγής και ότι κατοίκησαν εκεί το 635 μχ και επίσης ότι δεν έχουν ΚΑΜΜΙΑ σχέση με τους αρχαίους Έλληνες !!! Ακόμη δεν υπάρχει πουθενά πινακίδα με το όνομα σκέτο Μακεδονία καθώς επίσης άγαλμα του μεγάλου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ( γκρεμίστηκαν ΟΛΑ ) και φυσικά για μένα το κυριότερο μεγάλε ΠΑΤΡΙΩΤΗ δεν υπάρχει ΣΤΑΘΜΟΣ τούρκικων αρμάτων !!

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here