Σοκαριστική καταγγελία του Πατέρα της 21χρονης Ελένης: Η κόρη μου είχε καταγγείλει για βιασμό και η αστυνομία την αγνόησε !

0
107

Μιλώντας την Παρασκευή στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, εππιρίπτει τις ευθύνες για την δολοφονία της κόρης του στην αστυνομία και κατηγορεί τις Αρχές ότι συγκάλυψαν καταγγελία της κόρης του για βιασμό.

Ειδικότερα, ο κ. Γιάννης Τοπαλούδης χαρακτήρισε τις αστυνομικές αρχές του νησιού «ηθικούς αυτουργούς» του εγκλήματος, επισημαίνοντας πως είχαν καταγράψει καταγγελία της κόρης του για βιασμό, πριν από περίπου έναν χρόνο. Κατηγορεί τους αστυνομικούς ότι δεν έκαναν όσα προβλέπονται σε αντίστοιχες περιπτώσεις. «Η κόρη μου είχε καταγγείλει το γεγονός μαζί με τρεις φίλες της και ο αστυνομικός με τον οποίο συνομίλησε δεν κατέγραψε ούτε το κινητό της τηλέφωνο. Είναι δυνατόν να μην παίρνει κάποια δικά μας τηλέφωνα να μας ενημερώσουνε. Οι ηθικοί αυτουργοί είναι αυτοί» είπε.

«Πήγε το κορίτσι και το διώξανε γιατί λέει πέρασε μία εβδομάδα. Και επειδή πέρασε; Δεν έπρεπε να πάρουν τα στοιχεία, να δουν το κορίτσι και τι έγινε;» διερωτήθηκε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here